Imensa frauda la ASE rectorul schimba regulamentul dupa bunul plac

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32627
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 7 2009 @ 2:33 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. ARTECTU' said

  am October 7 2009 @ 4:31 pm

  PACAT DE DOMNUL RECTOR ROSCA. DIFERENTA DINTRE PERIOADA SA PRE-RECTORALA SI CEA RECTORALA ESTE INIMAGINABILA. DIN PACATE, IN BUNA TRADITIE ROMINESCA, TOTUL SE REZUMA LA RABUFNIRI NERVOASE FARA FINALIZARE LEGALA.

 3. mircea said

  am October 9 2009 @ 7:13 pm

  domnule orban,

  sesizarea doamnei nicoleta oana este daca nu grava cel putin foarte serioasa.
  nu credeti ca merita sa va implicati personal ?
  daca este adevarat ce sustine doamna aracis ul si altele ca el vor musamaliza problema.
  sau va este teama ??

 4. Robert said

  am October 22 2009 @ 7:31 am

  Buna dimineata domnule Orban,
  Am si eu o problema, sunt student anul I la ASE la zi, taxa, trebuie sa-mi fac abonament RATB iar casiera mi-a spus ca nu primeste carnet de note. legitimatia de transport imi va fi eliberata in jur de 1 noiembrie iar carnete de elev nu se mai dau.Am fost la decabul facultatii la care sunt inscris si mi-a spus cu seninatate ca nu mi poate elibera adeverinta pentru ca eu sunt la taxa…cu alte cuvinte eu nu sunt tot student??…taxa am platit-o..de ce mi-au luat taxa daca nu sunt student, decat daca am legitimatia aceea in buzunar…eu ce trebuie sa fac in acest caz pentru a beneficia de dreptul meu si anume reducerea de 50% pentru abonament, pe care mi-o acorda statul si nu ASE-ul.
  Va multumesc anticipat pentru rapuns.

 5. Robert said

  am October 22 2009 @ 7:32 am

  Imi cer mii de scuze pentru greseala anterioara, rectific..domnule Urban

 6. alisia said

  am January 28 2010 @ 8:39 pm

  Nu va puteti imagina ce a mai facut ASE_ul de curand.
  Am terminat Facultatea( nu spun care, oricum nu conteaza, toate sunt la fel) in ASE, mi-am luat licenta in vara, cum era normal si mi s-a spus ca pentru inscrierea la master numai este nevoie sa aduc adeverinta si suplimentul la diploma, adica foaia matricola , dintr-o parte intr-alta pentru ca transmit ei automat actele de la facutlate la master(ambele in ASE), ceea ce mi s-a parut absolut logic.
  Ceea ce este logic, este de fapt grotesc. Pana in sesiunea de iarna*in care ma aflu acum, s-a emis o lege din regulament interior prin care toate actele sunt mutate la un birou de acte central de la care noi trebuie sa le scoatem si sa le depunem la secretariatele facultatilor unde urmam cursurile de masterat.
  Pai cum? NU ati facut deja asta vara asta , cand ne-am inscris?
  Raspuns gresit!
  ASE_ul s-a gandit sa inventeze un birou unde sa adune actele, si sa oblige studentu sa dea 50 de ron sa scoata o foaie matricola sa o depuna la secretariat, pentru ca altfel ii conditioneaza intrarea in sesiunea de iarna.
  Si asta , cu o saptamana inainte de sesiune..
  Acum faceti un calcul simplu 11 facultati ori cel putin un master de aprofundare si cel putin 5 mastere complementare si inca cel putin 2 mastere on line ori cati studenti sunt in situatia asta(foarte foarte multi) ori 50 de ron…

  cati bani face ase-ul intr-o saptamana?:)

 7. Laura Cezara said

  am December 4 2010 @ 3:45 am

  Si eu m-am aflat in aceasta vara in aceeasi situatie…Am aplicat pentru masterat complementar la facultatea de Comert…prima optiune fiind managementul calitatii iar Senatul Universitar ne-a anuntat cu 1 zi inainte de examen ca mai multe programe de master se anuleaza pentru ca nu exista suficienti studenti inscrisi(ifose). Am pierdut 2 milioane aiurea. Ce sa mai zic mi-a mancat sufletul aceasta institutie 3 ani de zile.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: