Banner

Teapa la angajare

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32014
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


5 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am September 25 2009 @ 2:52 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. nana said

  am September 28 2009 @ 10:21 am

  Nu se poate asa ceva nu mai ai incredere nici sa mergi pe strada in Romanica noastra cea draga!

 3. Nori said

  am September 29 2009 @ 7:39 am

  Din pacate de cand cu aceasta criza a aparut un val de infractori. Ei se folosesc la modul cel mai josnic de nevoia oamenilor de a obtine un loc de munca!
  Si in continuare nu se face nimic pentru imbunatatirea situatiei in domeniul locurilor de munca!!
  Atata timp cat exista firme care inseala chiar statul roman, care se lasa inselat si inchide ochii, nu va asteptati la nimic bun!
  Atata timp cat sunt firme care practica trimiterea angajatilor oficial in somaj pentru ca apoi sa ii cheme la lucru si astfel sa nu mai plateasca contributii la ce sa ne mai asteptam??? Si toti cred ca stim care e cauza!! Unde sunt autoritatile acestui stat adormit?? Si ce fac ele ca sa isi protejeze cetatenii impotriva unor astfel de cazuri??

 4. Marian T said

  am November 3 2009 @ 4:57 pm

  Da am luat si eu teapa recent de la firma de transport SARAH INVEST SRL BRASOV ,am muncit o luna si nu a vrut sa-mi dea salariu pe zilele muncite {700 euro} deci aviz amatorilor care vor sa se angajeze la aceasta firma cine vrea detalii ma gaseste la 0745264285.

 5. Nicoleta Onel said

  am December 29 2009 @ 3:01 pm

  Buna ziua,

  Am fost impreuna cu sotia si cumnata in luna mai (13.05.2009) la firma W.Q.M in Brasov, firma care se ocupa cu recrutarea fortei de munca pentru tara si strainatate (zic ei). La momentul respectiv am apelat la serviciile lor pentru un job in Abu Dhabi. Atunci am si depus actele, am platit suma de 100 euro fara TVA de fiecare si ni s-a spus ca plecarea va fi la jumatatea lunii iulie, interviul urmand sa se sustina la inceputul lunii iunie.
  Au trecut deci 7 luni si nu s-a concretizat absolut nimic, nici macar nu ne-au trimis un email sa ne spuna ca s-a amanat sau altceva. De interviu nici vorba. Am sunat la sediul acestei firme de zeci de ori si de fiecare data ne duc cu vorba de la o zi la alta si ne spun sa asteptam pentru “luna urmatoare”. Am cerut sa ni se restituie banii deoarece ne mint cu inversunare si nici macar nu au bunul simt sa ne sune sa ne dea informatii in legatura cu data interviului sau cu adevarul despre acest “job de vis”.
  Ideea este ca totul pare a fi din ce in ce mai mult o teapa asa cum am vazut si pe forumuri la alte persoane care au patit la fel cu aceasta firma. Se pare ca firma aceasta incaseaza suma de 100 de euro care face parte din suma totala de 300 de euro reprezentand comision de mediere, suma care conform contractului lor nu este returnabila, chiar daca dansii se implica in vreun fel sau nu in a ne gasi ceva de lucru. Tot ce ne dorim este sa rezolvam problema si sa ne recuperam suma depusa initial de 100 euro + TVA, deoarece ne-am saturat de promisiuni din partea acestei firme care nici macar nu ne-a sunat o data de cand am semnat contractul si le-am platit acesti bani.
  Astept sa ne sfatuiti ce trebuie sa facem in continuare.

  Va multumim,

  Nicoleta Onel, Dragos Onel si Ana-Mirela Tigau.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: