Ce pot sa fac daca banca mi-a pus poprire pe salariu, in contul ratelor bancare neachitate ?

Tweet this

Doamna Boaca Angela s-a adresat Senatorului Urban Iulian si Asociatiei www.AsistentaPentruConsumatori.ro cu urmatoarea sesizare:


From: anngela boaca
Date: 2009/8/27
Subject: executare silita


To: iulian.urban@gmail.com

Buna ziua

Ca majoritatea romanilor am profitat de lejeritatea acordarii creditelor intr-o anumita perioada(lejeritate pentru care bancile nu isi asuma nici o raspundere) si am luat credite de nevoi personale la mai multe banci.
La una din banci am intarziat 3 luni cu plata ratelor.in luna iulie am primit acasa si la firma la care lucrez de la executorul bancar instiintare de executare silita urmand sa mi se faca poprire pe salariu.firma a raspuns ca nu poate sa faca poprirea pana nu se pronunta instanta judecatoreasca.in acelasi timp executorul fara sa ma instiinteze mi-a blocat contul de salariu si toate conturile de la banci.in aceste conditii eu nu mai pot achita celelalte rate si nu mai am nici mijloace de subzistenta.ce pot sa fac,cum sa porcedez pentru ca sunt disperata?este corect sa-mi blocheze salariul?
Multumesc.astept raspuns.
Angela Boaca


Raspuns


Buna ziua!
Stimata doamna,
Procedura de poprire a veniturilor salariale este uzitata in actiunea de executare silita, insa conform legilor in vigoare, se poate popri doar o treime din veniturile dvs. salariale.
Ar trebui sa aveti pe documentatia primita de la banca, legea in baza careia va solicita sa faceti poprirea pe salariu.
Vedeti ca conform Codului de Procedura Civila (art. 453 si urmatoarele), nu veti putea retine din veniturile salariale nete ale salariatului respectiv decat maxim 1/3 din salariu net.
Poprirea se infiinteaza fara somatie, prin adresa insotita de o copie certificata de pe titlul executoriu, comunicata celei de-a treia persoane, instiintandu-se totodata si debitorul despre masura luata.
In adresa de poprire se va pune in vedere celei de-a treia persoane (tert poprit), interdictia de a plati debitorului sumele de bani.
In termen de 15 zile de la comunicarea popririi, iar in cazul sumelor de bani datorate in viitor, de la scadenta acestora, tertul poprit este obligat:
a) sa consemneze suma de bani;
b) sa plateasca direct creditorului suma retinuta si cuvenita acestuia. La cererea creditorului suma ii va fi trimisa la domiciliul indicat sau, daca este cazul, la resedinta indicata, cheltuielile de trimitere fiind in sarcina debitorului.
Atragem atentia ca neindeplinirea corespunzatoare a obligatiei de consemnare si plata a sumei cuvenite creditorului il expune pe angajatorul debitorului riscului unui litigiu.
Astfel, daca tertul poprit nu-si mai indeplineste obligatiile ce-i revin pentru efectuarea popririi, inclusiv in cazul in care, in loc sa consemneze suma urmaribila a liberat-o debitorului poprit, creditorul, debitorul sau organul de executare, in termen de 3 luni de la data cand tertul poprit trebuia sa consemneze sau sa plateasca suma urmaribila, poate sesiza instanta de executare, in vederea validarii popririi - art. 460 din Codul de proc. Civ.
In ceea ce priveste cuantumul sumei de retinut, precizam ca aveti doua posibilitati de realizare a retinerilor pana la acoperirea sumei datorate conform hotararii judecatoresti.
1. Cea mai facila metoda este retinerea luna de luna in viitor a unei sume care sa nu depaseasca o treime din salariul lunar, pana la acoperirea sumei.
2. De asemenea, exista posibilitatea considerarii platii salariilor anterioare (pana la momentul intervenirii obligatiei de a efectua retinerea) drept plata nedatorata. Prin urmare se deschide posibilitatea mai complicata de a rectifica statele de plata a salariilor, cu toate consecintele financiar-fiscale ce decurg din acesta. in aceasta situatie, salariatul trebuie sa restituie suma incasata si nedatorata, pe care o veti plati ca atare creditorului sau.
Prin urmare, veti opta pentru varianta cea mai convenabila, tinand cont de pozitia creditorului, din perspectiva prevederilor art. 460 din Codul de procedura civila mai sus amintit.

Si in Codul Muncii este prevazut ceva in acest sens (retinerile din salarii)! Conform art. 263 din Codul muncii, (2) Ratele

nu pot fi mai mari de o treime din salariul lunar net, fara a putea depasi impreuna cu celelalte retineri pe care le-ar avea cel in cauza, jumatate din salariul respectiv!

Puteti de asemenea sa apelati la o procedura tip DMP sau VVA asa cum puteti citi aici in aceasta sectiune http://www.urbaniulian.ro/category/plan-de-management-al-debitelor/ sau apeland direct la sfatul si ajutorul specialistilor http://www.urbansiasociatii.ro/gestiunea_datoriilor.php
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 14836

28 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbaniulian.ro/2008/08/14/cum-se-mi-se-poate-pune-poprire-pe-salariu-daca-nu-am-platit-ratele-la-un-contract-bancar-de-credit-de-consum/ said

  am August 27 2009 @ 3:13 pm

 2. artist said

  am August 27 2009 @ 3:14 pm

  Buna-ziua,
  Acelasi salariat are o poprire de 1/4 din salariu pentru obligatia de intretinere si 2300 lei
  poprire pentru neachitarea datoriilor bancare
  . Salariatul in cauza are un salariu de 600 lei net. Pana acum societatea ii oprea 150 lei cu titlu de intretinere lunara din salariu. Avand in vedere noua datorie a salariatului si dispozitiile art. 409 Cod proced. Civila coroborat cu 273, alin. 2 Codul Muncii ii voi mai retine inca 50 de lei lunar pt. noua
  datorie?

 3. www.urbansiasociatii.ro @ artist said

  am August 27 2009 @ 3:15 pm

  Nu se poate poprire de catre TOTI creditori decat pe maxim 1/3 din venitul salarial al unei persoane; daca exista deja o poprire egala cu acest procent instituit legal, alt creditor nu poate sa ceara o noua poprire care sa se suprapuna peste aceasta

 4. urbaNNews - debite credite bancare said

  am August 27 2009 @ 3:37 pm

  urbaNNews – debite credite bancare

  http://www.urbannews.ro/forum/index.php?showforum=11

 5. urbaNNews - UTILE said

  am August 27 2009 @ 3:39 pm

 6. ticut said

  am August 27 2009 @ 3:49 pm

  DA-TI VA DEMISIA SI LUCRATI FARA CARTE DE MUNCA!!! ORICUM NU VETI PRINDE PENSIA CA SA VA BUCUREATI DE EA! SI ORICE SERVICIU LA CARE AR TREBUI SA AVETI ACCES GRATUIT(ADICA STATUL SA PLATEASCA…TOT DIN BANII NOSTRI) VA FI CU PLATA, COPLATA…SPAGA ETC! DECI ORICE BAN AVETI PASTRATI-L PENTRU ACESTE SITUATII!!!!

 7. MADCAT said

  am August 27 2009 @ 7:44 pm

  Hell yeah, ticut!!! FUCK THE STATE!!!!

 8. Xandra said

  am August 27 2009 @ 8:28 pm

  De ce sa fie responsabilitatea bancilor creditele facile? Cand ati facut credit v-a obligat cineva? Nu! Deci e responsabilitatea dv. cum stiti sa va administrati veniturile, fara suparare, dna Boaca. Nu iau apararea sistemului bancar din Ro, dar nici nu mi se pare normal sa dati pisica in curtea bancii pt ca dv. nu v-ati putut stapani capriciile. Sa nu spuneti ca nu sunt capricii – singura ziceti ca ati luat credite tocmai pt ca pareau avantajoase, si nu pt ca va tipa maseaua dupa nu stiu ce obiecte de folosinta urgenta pe care nu le aveati. Daca ati luat mai multe credite, la mai multe banci, si nu aveti din ce trai, asta e, asumati-va consecintele.

 9. Dani Mois said

  am August 28 2009 @ 9:44 pm

  @Xandra

  Dupa cum observ, e plin aici de indivizi care dau vina pe sistemul bancar, si pe bancile care cu fortza i-au obligat sa semneze contractele de credit, desi ei nu doreau sa ia imprumut nimic….

  Cand am propus sa se faca un CONTROL PSIHOLOGIC celor care solicita credite, nu am glumit deloc (asa cum fac mai sus…).

  Chiar daca unii indivizi sunt normali, medical vorbind, au totusi un discernamant alterat, o incapacitate de previziune si de ordonare a prioritatilor. Acestia sunt cei care ingroasa azi randul restantierilor… si e vorba de 600.000 persoane!

  La o populatie de 20 milioane, adica circa 5-6 milioane de familii, asta inseamna 10% din familii restante!

  Nu e cam mult? Suntem doar la inceputul crizei, leul e inca stabil, bugetarii inca au scaunele caldute….

 10. MARRY said

  am August 30 2009 @ 2:04 am

  Unii nu pot sa doarma de grija amaritelor de banci.
  Si daca datornicii nu mai dau inapoi banii ce ve-ti face???
  N-au casa, n-au masa,…….eeeeeeeeeee???????

 11. NELU said

  am December 10 2009 @ 10:36 am

  CRIZA NU ESTE PENTRU sistemul bancar ci numai pentru populatie. Vedeti o discutie la BANCA plina de aroganta si dispret fata de cei care au o situatie dificila in rambursare (situata este din cauza acestei crize care este generata de acelas sistem bancar)

 12. ovidiu said

  am April 7 2010 @ 1:44 pm

  xandra, tu poate ai altceva de facut si noi te retinem.
  controlul pshiologic e bun dar trebuie facut de voi cei care acordati credite, nu cei care solicita. e la mintea cocosului sa fie cum ai vrea tu. cei mai interesati si cei mai castigati sunteti voi, bancherii. doar voi puneti sula in coasta clientilor si dati drumul unei lacomii desantate de a avea castiguri cat mai mari din inprumuturi cat mai mici.

 13. Geo said

  am January 7 2011 @ 1:28 am

  Sistemul bancar romanesc este in mod direct implicat si in politica din Romania.
  Noi cerem lamuriri tot celor ce au de castigat din treaba asta.
  Nu vom scapa niciodata de trebuirile atea pana cand nu se va schimba ceva efectiv si dramatic si in politic si in elelate siteme…
  Romania e bulversata de saracie si mizerie ..iar baietii destepti profita.
  Sa ne controlati psihologic ? Crezi ca de bine si de nebuni sau facut credite ?
  Draguto … cu un salariu de 600 ron pe luna tu ti-ai lua apartament , masina si ai face si un copil ?
  Daca crezi ca da … incearca tu un cabinet psihologic.
  Romanii sunt disperati … pana cand nu vor iesi efectiv in strada asa cum au facuto in 89 si nu se va lasa cu sange pe bune . politicienii ne vor rade in nas … si odata cu ei si bancile si alte institutii..
  Statistci, abureli … etc ..etc … Q7 si si X5 tu crezi ca se cumpara asa doar cu avans si lichidare ?
  Apartament de 60 mii de euro … un monolit contruit de Ceausescu si spoit cu termopane si parchet laminat ..Ac si draperii de PVC …. costuri totale maxim 5000 euro …. Pe ce baza cere ala 50 mii ?
  Aici e problema … noi suntem bisnitari … institutiile sunt la fel ..banca in Romania e o camatarie protejata de politic.
  Nu prin lege ne vom apara in Romania dragii mei … dupa 20 ani legile sunt facute pentru baietii destepti nu pentru popor.
  Comentam toti si suntem foarte buni analisti politici , dar exact ca si prostituatele …pentru 100 de euro suntem in stare sa ….
  De ce ? Pentru ca avem nevoie de un control psihologic ?
  Eu cred ca deoarece suntem prea saraci si prea ocupati sa supravietuim, prea disperati si dispusi sa facem orice …
  Criza ? La ce ora a inceput criza ? Daca nu zicea cineva ca e criza … oare ne prindeam ?
  E ca atunci cand a aparut nebunia E-urilor in bauturi … cu 2 zile inainte beam toti suc la dozator de rupeam ..si dupa ce s vorbit un mare om de stiinta ca sunt nocive … gata am inceput toti sa cautam naturale si ECO …. mai sa fie …
  Gripa aviara …. si daca vorbeai cu unu de dadea cu solutie pe masini la iesire din localitate aflai ca e de fapt sapun lichid … Dar se contruia pe la vecinii nostri straini un mare holding de prelucrare a carii de pasare ..si na … e nevoie de piata …
  Povestea cu bordurile va spune ceva ?
  Vorbiiim si comentam si avem 1000 de analisti si mii de talkshouri …. de fapt tinem lumea gura casca si ocupata … ca sa ne veme linistit de treaba …
  Nu-i nimic dragii mei , ne meritam soarta.

 14. mihai said

  am April 11 2011 @ 10:20 am

  daca un tip are un credit de 10000e fara garantii si giranti; nu si-a platit ratele; nu are bunuri mobile , nu mai are servici, ce i se poate lua? cred ca praful de pe toba mare. ar cam trebui si bancile sa ia putina teapa. ne-au tras-o cam tare

 15. someoane said

  am June 22 2011 @ 5:51 pm

  Ovidiu, imi pare rau dar sunt de acord cu Xandra. Cred ca tu ai nevoie de psiholog. E la mintea prostului: banca mereu are de castigat, asa ca daca poti trai fara credite fa-o, daca nu i-a minimu necesar si ai grija sa iti platesti datoriile. Numai un om inconstient nu-si plateste datoriile, deci are nevoie de psiholog.

 16. jardelelor said

  am June 29 2011 @ 8:28 pm

  someoane l.i.mb.i_st de 3 lei care esti.
  esti cel putin praf, cel mult capota.
  lasa-ne

 17. dogcainele said

  am August 2 2011 @ 5:47 am

  Este cat se poate de clar ca bancile au momit oamenii cu acordarea usoara a creditelor, pentru ca apoi sa le ia banii si sa-i falimenteze. Sa analizam un caz concret: Inainte de criza, sotul si sotia aveau serviciu si castigau suficient ca sa-si permita sa faca un credit la banca pentru a-si cumpara o masina. Banca le-a cerut ca si garantie la credit gajul pe obiectul cumparat (masina). Familia respectiva si-a platit corect ratele lunare pana cand a aparut criza economica, apoi sotul a ramas fara serviciu. Banca trece la executare silita si le ia masina, o vinde, fara sa recupereze in totalitate c/val creditului, deoarece intre timp, datorita crizei economice, masina s-a devalorizat. Ca urmare, pentru diferenta de bani nerecuperata, banca ii face sotiei poprire pe salariu. Deci si cu masina luata, si cu banii luati. Comentariu: Deci, atunci cand bancile au fost in situatii de criza, statul a intervenit ajutand bancile din banii publici sa nu falimenteze (adica din banii nostri). Dar populatia ajunsa in stare de faliment, cine o ajuta? De ce riscul si consecintele crizei economice trebuie sa le suporte doar populatia, iar bancile sa nu aiba nici o pierdere, cu toate ca bancile sunt cele care au creat criza. Banca este vinovata ca a dat creditul cerand drept garantie doar obiectul cumparat (masina), care s-a dovedit in realitate insuficient. In acest fel, banca a dus in eroare clientul (l-a pacalit), deoarece acesta poate nu ar mai fi contractat creditul daca banca i-ar fi cerut o garantie mai mare. A momit clientul, dar nu vrea sa plateasca nimic pentru asta. In curand vom ajunge o natiune majoritara de iobagi,de oameni ai strazii, deoarece in cel mai bun caz, romanii vor locui cu chirie in fostele lor apartamente. Totul a fost planuit dinainte: indatorarea oamenilor prin credite, criza economica si apoi dezproprietarirea lor.

 18. catalin said

  am January 22 2012 @ 4:41 pm

  buna ziua. am sieu o nelamurire ! in 2007 am contractat un credit ipotecar in care fosta sotie este coplatitor. in 2009 am divortat . luna aceasta mi sa pus poprire pe salariu ,ea nemaifiind in tara si neavand venituri legale aici. acum cateva zile am primit si o somatie imobiliara cu executarea locuintei peste 15 zile. ce imi puteti spune despre un astfel de caz? cum se va finaliza? voi plati numai eu ? numai mie mi se va face poprire? cum imi pot recupera jumatete din poprire de la fosta sotie ? va multumesc!

 19. codrina said

  am August 10 2012 @ 11:05 pm

  Am contactat un credit in 2007 pentru nevoi personale fara ipoteca, dar, de fapt, a fost pentru constructia casei, noi, stand in chirie in casa bunicului (eu, sotul si copilul), casa in care stau si acum, fara baie, fara apa curenta, fara gaz. Atunci am avut un salar de 1200 lei, sotul 1500. Intre timp mi s-a taiat salarul,ajungand la 900, iar sotul este in somaj cu 500, in cautare de munca. Mi s-au acordat doua restructurari, de cand mi s-a taiat salarul, acuma cica nu se mai poate. Practic, rata este de 700 lei. Luna aceasta mi s-a blocat contul, deci nu am scos nici un leu.Nu stiu daca e corect. Nu am ramas in urma cu plata niciodata cat am avut salarul de 1200, dar acum, ce fac? Ce sa fac? Vine desteapta aia de mai sus sa-mi dea bani de trai?
  Ea vorbeste de psihologi. As vrea sa ia si ea salariul meu care l-am luat luna asta sa vad, tot asa de tare in clont e.
  Oameni buni, toata lumea vrea sa munceasca, dar una e cand iei 1500 sau 2000 si alta e cand iei 900 pentru care tragi de te ia dracu si ajungi acasa si n-ai nici apa sa te speli.
  In orice caz, tu aia care vorbesti habar n-ai cum e sa traiasti greu, si se vede din vorbele tale ca esti o PROASTA, MARE PROASTA, CARE NU STII CE E VIATA.

 20. ion din capu satului said

  am January 23 2013 @ 3:19 pm

  Eu sunt Ion si as vrea sa pun poprire 1/3 din neuronul Xandrei ca prea da dovada de inteligenta nativa… Pai faaa… fututi pastele mati care te-a trinut in brate, eu cand am facut credit banca mi-a zis ca gradul meu de indatorare este de 30%, apoi a venit statul si mi-a luat 25% din salar, eu cu ce pizda mati vrei sa platesc creditul????? cu diferenta de 5%????? pai sa se duca banca si sa ia restul de 25% de la stat… Vine cate un inteligent si isi da si el cu parerea aiurea in tranvai… Guvernul se vaieta ca nu le ajunge 4000 de lei bani de chirie si eu impreuna cu tot neamul meu care muncim la un loc nu castigam atatia bani pe luna si mai avem si popriri pe salar… luav-as familiile in pula de distrusi ce sunteti…Sa-mi faceti mie un control pshihologic si sa ma declarati nebun si sa vina firma de asigurari luau-ar dracu si pe aia si sa plateascva creditul in locul meu ca deaia am avut polita de asigurare cand mi-am facut credit…. dar aia nu e buna frate….aie e buna numai daca e sa crapi…Unde esti tu Tepes draga….

 21. mihai said

  am April 2 2013 @ 11:46 am

  XANDRA LUATIASI FAMILIA IN PULA DE LA CEL CU TATA IN GURA PANA LA AL CU BARBA SURA

 22. dariu said

  am May 21 2013 @ 11:04 am

  xandra sa iti iau mortii in pula de imputita notorie,slobozima-s pe mormantul ma-tii de tarfa notorie

 23. Robert said

  am June 28 2013 @ 9:44 pm

  Ce tampenie asta cu proprirea.

  O prima situatie care poate absolvi debitorul de plata creditului este implinirea termenului de prescriptie a creantei, care este de 3 ani, spune Dinu Petre, partener in cadrul firmei de avocatura Cunescu, Balaciu si Asociatii. Aceasta inseamna ca daca timp de 3 ani, compania in bilantul careia se afla creanta bancara nu a facut niciun demers in vederea recuperarii creditului, fie ca e vorba de imprumuturi garantate sau negarantate, datoria se prescrie.

  Altfel, daca in termenul de prescriere banca nu apeleaza la dreptul sau executoriu (care ii revine prin ordonanta de urgenta nr. 99 din 6 decembrie 2006) sau nu mandateaza un executor extern pentru recuperarea creantei, sau nu trimite in judecata debitorul, debitorul nu mai are obligatia rambursarii datoriei, dupa trecerea a 3 ani de cand nu a mai platit ratele.

  “O banca sau institutie de credit poate intrerupe cursul prescriptiei extinctive sau termenul de prescriptie prin introducerea unei cereri de chemare in judecata, arbitraj, executare silita”, declarat pentru DailyBusiness.ro avocatul Dinu Petre.

  Acelasi termen de prescriere este valabil in cazul asiguratorilor sau firmelor de recuperare care au preluat restanta.

  In practica se pare ca este aproape imposibil ca o banca sa ajunga in situatia de a pierde bani din cauza intrarii in vigoare a prescrierii datoriei, mai ales ca pentru a trece la executarea bunurilor, ea nici nu are nevoie sa apeleze la o instanta judecatoreasca.

  In schimb, atrage atentia Iulian Urban, seful firmei de recuperare debite Urban si Asociatii, bancile se feresc uneori sa apeleze la acest drept, cand iau in calcul costurile mari presupuse de executarea silita.

  “De multe ori, bancile schimba firmele de colectare, in speranta ca vor grabi recuperarea creantelor, si astfel termenul de recuperare intarzie”, a declarat Urban, mentionand ca restantele existente in portofoliul bancilor inca din 2007, ce reprezinta un volum destul de important, ar putea ajunge sa se prescrie la inceputul lui 2010, nemaiputand fi recuperate.

  Si acum exemplul meu:
  In 2008 credit la BCR 20 DE MII DE EURO.
  Platesc rate 1 an si vine criza….greu ca la romani cu toate…icusiv cu serviciul si salariul si nu mai intru in amanunte ca stie toata lumea.
  In 2009 nu mai pot plati ratele si raman pana in 2013 cand sa strezit Deacu si Asociatii sa ma execute silit mai exact sa puna propriire pe un cont bancar .
  Nu mai inteleg cum este procedura asta de executare cand ar trebui dupa 3 ani sa se prescrie datoria fata de creditor.
  Daca imi poate spune cineva sau explica mai exact cum sta treaba inainte sa incep sa strig in stanga si in dreapta ca justitia romana este corupta pana la femeia de servici.
  Pai oare judecatoare respectiva nu stia despre acest cod de procedura civila? Nu stia ca dupa 3 ani se prescrie datoria si ca era prea tarziu pentru executarea silita?
  Astept un raspuns desptet.

  Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_26698/Cum-poti-fi-executat-silit-prin-poprire-tot-ce-trebuie-sa-stii.html#ixzz2XXf8NMEm
  Follow us: Avocatnetro on Facebook

 24. elena said

  am January 18 2014 @ 7:34 am

  Va rog sa ma lamuriti in 2 probleme:
  1. Conform prevederilor legale actualizate si re, re actualizate “banca” este sau nu “tert poprit” in cazul debitorului pensionar, care primeste pensia prin card bancar ?
  2. Ce demersuri trebuiesc facute la banca pentru a putea scoate cu cardul restul din pensie, dupa retinerea de 1/3 , conform executarii silite.Banca solicita prezentarea la ghiseu si eu nu pot face acest lucru pentru ca sunt in imposibilitatea deplasarii.
  Va multumesc anticipat in cazul in care pot primi un raspuns competent.

 25. dan said

  am May 15 2014 @ 9:53 pm

  Am fostvexecutat silit de catre o eos ksiv prin judecator executor pentru un credit din 2006. Sa emis de catre instanta aceasta poprire fara a mi se da dreptul sa ma apar. Ce pot face? Banca are dreptul sa hotarasca cat sa imi opreasca din salariul.

 26. andrea said

  am September 25 2014 @ 8:04 am

  Daca eu am un salariu net de 805 lei pe contract,si cum lucrez in comert mai fac si ore suplimentare ceea ce inseamna ca i-au mai multi bani,iar banca spune in documentul de executare silita ca imi trage 1/3 din salariul net,asta inseamna ca oricati bani as lua in mana ei imi opresc pe cat e de mare salariul net,de unde au ei certitudinea ca eu as putea lua 1500 de lei..dau un exemplu..adevarul este ca angajatorul nu imi vireaza banii toti in cont,banca isi recupereaza banii direct de la angajator,dar atat vreau sa stiu daca..banca imi trage doar din cei 805 lei cat am net pe contract…sau angajatorul comunica toti banii pe care eu ii i-au cu ore cu tot…si banca imi trage din ce in ce mai mult…astept raspuns,multumesc

 27. macoviciuc Ionela said

  am October 14 2014 @ 2:44 pm

  Am o mare problema si nu stiu ce as putea sa fac.am poprire pe pensie de 8 luni iar astazi am fost sa imi scot pensia de pe card si nu am reusit deoarece mi sa blocat contul pt aceeasi datorie pt care deja am infiintata poprirea.ce pot sa fac pentru ca eate singura sursa de venit

 28. sevescu georgiana said

  am February 25 2015 @ 11:15 am

  Acum multi ani am fct un abonament la cosmote din motive personale nu sa mai putut plati dupa 5 ani am primit scrisori de amenintare cu judecata ,mam inteles cu dansii si am inceput sa platesc .Dar am observat ca dobanda numai scadea de la 120 de lei fct care trebuia so platesc acum cinci ani mam trezit cu 3000 lei am achitat cum am putut eu am specificat ca nu muncesc si fc rost de bani cum pot .Imi pot pune propire pe vreun cont ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: