Abuzurile COSMOTE

Tweet this

Savu Radu-Ioan s-a adresat Asociatiei www.AsistentaPentruConsumatori.ro cu aceasta problema :
---------- Forwarded message ----------
From: savu radu-ioan
Date: 2008/11/30
Subject: Abuzurile COSMOTE
To: iulian.urban@gmail.com


Stimate dle Urban Iulian,

Ma numesc SAVU RADU IOAN si am o mare problema numita COSMOTE:
sa va povestesc:
Mi-am facut un abonament cosmote 30 in luna februarie 2008.
Dupa 2 luni de la abonare nu am mai primit factura detaliata (fara sa fi facut o cerere in acest sens)
Timp de 4 luni am avut abonament de 30 min si aveam cost suplimentar de se facea factura 80-90 ron. Mi-am marit abomanentul la 130 min nationale + 2000 cosmote am crezut ca asa o sa fie mai ieftin.
Stupoare!!!!! cost suplimentar si mai mare,  facuturi de 140-160ron asta in conditiile in care abonamentul era de 45 ron .......Opa incep sa-mi pun semne de intrebare.
Incerc sa le comunic ca am fost incarcat si in cateva convorbiti cu consultantii, acestia recunosc ca au eroare in sistem si ca o sa se recalculeze in factura urmatoare.

Fac nenumarate solicitari sa imi primesc factura detaliata... pana in prezent NIMIC.
In aceste conditii in luna septembrie incep sa fiu atent cu cost controlul desi stiu ca este orientativ si dau sa aflu si eu cate min am in data de 4. La ora 00:12 min aveam:
min nationale: 112
min cosmote: 2000
sms: 2000
cost suplimentar:0.79 euro centi
BUN!!!!! COST CONTROLUL ESTE ORIENTATIV (deci in 12 min de cand s-au activat eu vorbisem deja 18 min nationale )     ESTE ORIENTATIV!!!!!!

In aceasta luna mi-am notat pur si simplu toate convorbirile nationale(cele din cosmote nu am crezut ca e nevoie, e cam greu sa vb 2000 min) din calculele mele nu am vb mai mult de 60 min nationale(IN ACEST TIMP COST CONTROL SE UMFLA SI SE UMFLAAA  <dar este orientativ>). Mentionez ca am incarcat o cartela cu 5 euro, deci urma sa am o factura de max 70 ron(depinde de cat au ei euro).
Vine si facutura de 187 ron. Sun la baieti, le spun problema si ma indruma la un sediu Cosmote sa depun o plangere.
Ma duc cu dreptatea de partea mea in agentia de la Magheru si in timp ce ma aflu la coada vad ca si ceilalti oameni aflati acolo tot pentru chestii deastea stateau, comunic problema si tipa de acolo recunoaste ca sunt probleme in sistem ca se va recalcula in factura viitoare bla, bla, bla si in fine depun plangere (si insist sa mi se dea o copie de la plangere).
TERMENUL DE SOLUTIONARE AL CERERII ESTE DE 30 DE ZILE timp in care nu mi-am platit factura pentru ca este dreptul meu.

Astept eu si astept si tot astept si sun si dupa destule convorbiri, cu diversi neavizati, prost pregatiti sau pur si simplu neinformati, incompetenti, consultanti in care am aflat ca :nu am depus nici o plangere, ca nu s-a inregistrat nimic in acest sens, ca a fost solutionata cererea, ca trebuie sa refac plangerea.........in fine....................

Pe data de 4 noiembrie primesc factura acumulata pe cele 2 luni(septembrie si octombrie) in valoare de 380 ron
Perioada de 30 zile pentru solutionarea plangerii de mult expirata si nici un raspuns.


Daca au probleme cu sistemul nu e problema mea si nu am de ce sa platesc pentru asta.
Din pct meu de vedere si-au incalcat termenii contractuali si am cerut rezilierea contractului fara a platii taxe suplimentare.
RASPUNSUL COSMOTE: NU SE POATE CA TREBUIE SA PLATITI CA NUSH CE...........

Tot ce am cerut a fost rezilierea contractului intrucat ei nu si-au respectat termenii contractuali fata de mine. Dupa toate aceste abuzuri ei vor sa le platesc bani pentru rezilierea contactului. Noi trebuie sa respectam contractul dar COSMOTE nu.

Sunt hotarat sa ii dau in judecata, daca nu accepta rezilierea contractului fara taxe , in acest sens am vorbit si cu un avocat.
Stiu ca este greu dar nu sunt singurul care intampina asemenea dificultati si nu mai sunt dispus sa le tolerez abuzurile.

VA ROG SA MA AJUTATI!!! SUNT CONVINS SI HOTARAT SA MERG IN INSTANTA CU EI!!!
Cu stima,
SAVU RADU IOAN


Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com sau la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 7568

40 Comentarii pana acum»

 1. silviu said

  am December 1 2008 @ 1:02 pm

  Pai si raspunsul d-lui Urban Iulian care-i?

  Ca de fapt asa incepea textul: stimate domnule Urban Iulian…

 2. cbabeanu said

  am December 1 2008 @ 2:21 pm

  Cine l-a pus pe domnul respectiv sa faca abonament la Cosmote ? Chiar nu avea nici o informatie prealabila ? Eu sint abonat din 1996 la Connex ( Vodafone) si nu am nici o problema !Cind te arunci pe ce e mai ieftin poti avea surprize neplacute !!!

 3. dogo said

  am December 1 2008 @ 3:09 pm

  nu stiu cum e cu listing-ul de convorbiri, dar eu il primesc luna de luna, nu am probleme deloc … abonament Cosmote de 5 E + extraoptiune de 3 E ..cu 500 minute/500 sms-uri in reteaua lor …

  altefel, Vodafone – nu trimis DELOC factura, NU mai trimit NICI MESAJ ca a iesit factura pe luna respectiva, si trebuie permanent verificat site-ul lor idiot…

 4. Radu Emilian Ionut said

  am December 1 2008 @ 3:38 pm

  sunt total de acord … aproximativ aceeasi problema am si eu… le-am cerut cost controlul k mil blocasera ei si acum am 200 RON de plata…. niste hoti app send me some emails or add me on the messenger..

 5. Radu Emilian Ionut said

  am December 1 2008 @ 3:38 pm

  minimal_dream

 6. maria said

  am December 1 2008 @ 3:47 pm

  pana sa nu citesc aceste probleme si comentarii de pe net am crezut ca eu chiar vorbesc in valoare de 300-400 lei pe luna la cosmote, chiar daca am un numar favorit si nelimitat cu el in retea, pt celelalte nr. sun de pe alt tel.luna noiembrie mia adus un cost in valoare de586 lei pe care nu o sal platesc,desi am sunat la ei ma paseaza de la unul la altul,o sa mai astept sa vad ce o sa se intample.

 7. Florin said

  am December 1 2008 @ 4:28 pm

  Eu sunt abonat Cosmote de 2 ani si nu am avut nici cea mai mica problema cu ei.. probabil pentru ca m-am informat la modul de acordare a minutelor, modul de folosire a minutelor si am citit ce scrie mic..

 8. Ionut Furse said

  am December 1 2008 @ 4:38 pm

  Si eu sunt abonat Cosmote si sunt foarte multumit. Primesc factura detaliata in posta si pot sa o verific si pe Internet. Niciodata nu am avut suspiciuni ca-mi vine mai mult de plata, si sunt student, deci ma cam uit la bani :)

 9. Bogdan said

  am December 1 2008 @ 4:52 pm

  Eu am Cosmote din primele zile cand a aparut pe piata de doi ani am migrat de la cartela Pre Pay la Abonament prelungesc contractul la fiecare inceput de an primesc telefoane la preturi promotionale, la capitolul facturare mi se pare ok. Poate sa fie ceva eroare la altii dar in general dupa parerea mea e cea mai serioasa companie de la noi …

 10. iulian said

  am December 1 2008 @ 5:07 pm

  As avea un comentariu la ce a zis “dogo” legat de Vodafone; trebuie sa te contrazic – Vodafone a anuntat ca nu mai trimte factura tiparita decit la cerere altfel trimite pe e-mail sau pe site (save the environment); in ceea ce priveste mesajul sms eu il primesc in fiecare luna si ma anunta cit am de platit. Legat de Cosmote….asta e…cind vrei servicii ieftine…asta ai.

 11. nnanicu said

  am December 1 2008 @ 5:26 pm

  HM! si eu care ma gandeam-vazand ofertele cu care ma piseaza toata ziua/noaptea la TV-sa ,,trec la Cosmote”!
  Sa ,,treca” cine o vrea!:)

 12. Napster73 said

  am December 1 2008 @ 6:14 pm

  Eu am abonament Cosmote de peste 2 ani si sunt foarte multumit. Nu s-a intamplat niciodata sa nu primesc factura+listingul cu convorbirile. Dupa mine sunt cea mai serioasa retea GSM din Romania.

 13. Danut Emanuel said

  am December 1 2008 @ 7:15 pm

  Eu am COSMOTE ABONAMENT de 2 ani si umpic … si NU AM AVUT NICI O PROBLEMA DE GENUL ACESTA … NU-MI PREA VINE SA CRED.

  In schimb eu am alta problema … ei zic ca au acoperire 97% din Romania ….. la 1 km de Timisoara, am fost la cineva, si nu aveam STROP de semnal.

 14. TUCHEAC CORNELIU FLORIN said

  am December 1 2008 @ 8:41 pm

  Minciuni sfruntate Cosmote este cea mai serioasa companie de telefonie mobila si cea mai ieftina,factura daca nu ati primit-o intrebati la postasul de care apartineti asa ca nu mai dati vina pe Cosmote aiurea doar ca sa apareti pe site.Intrebati la oficiul postal de care apartineti si chiar daca au intirziat cu doua trei zile ei va trimit sms cu codul de abonat si valoarea facturii d-voastra.Asa ca cautati vinovatii in alta parte.

 15. TUCHEAC CORNELIU FLORIN said

  am December 1 2008 @ 8:43 pm

  Si eu sunt abonat Cosmote si sunt foarte multumit de serviciile lor,de-voastra de ce nu ati fi?

 16. TUCHEAC CORNELIU FLORIN said

  am December 1 2008 @ 8:43 pm

  Si eu sunt abonat Cosmote si sunt foarte multumit de serviciile lor,d-voastra de ce nu ati fi?

 17. neagubox said

  am December 1 2008 @ 8:54 pm

  bai toate firmele de telefonie te fura nu se poate pe unul sa-l fure si pe altul nu pe toti ne ard cu cateva minute in functie de cat vr fiecare

 18. Cristian said

  am December 2 2008 @ 7:33 am

  Nu doresc decat ca aceia care ii ridica in slavi pe “cosmotei” sa imi spuna si mie (care am avut mai multe abonamente de la cosmote) cum vorbesc ei dintr-o incapere, indiferent daca este din beton sau din paie. Eu unul, am avut abonamente (si nu mici) de la cosmote, nu puteam vorbi deloc din interiorul cladirilor din lipsa de semnal, am incheiat cu ei socotelile acum 2 ani si inca mai primesc diverse facturi de la ei (ba cu 0 lei de plata, ba cu 193 lei taxe de intarziere s.a.). Mult succes cosmote!

 19. ciprian said

  am December 2 2008 @ 8:11 am

  FRATIIIILOOOOR.
  Cartela prepay e cea mai CORECTA.Eu din 2000 fe cand am luat o tzeapa de la dialog am trecut pe cartela conex.
  de 3 luni am trecut pe cartela cosmote cu extraoptiunea FREESTYle.
  e marfa. vorbesti la ce ore vrei cu cine vrei. nu milioane de minute cu cine nu vrei si cateva la anumite ore de tre sa-ti faci calendar.

  INCERCATI.
  eu nu depasesc 3.5 eur/luna mobil.

 20. Georgian said

  am December 2 2008 @ 9:52 am

  IDEM !!!
  Luna trecuta mai aveam 80 minute neutilizate in ziua facturarii iar la cateva ore, cand s-a reactualizat creditul … nu au reportat nimic. Mi-au zis ca informatia despre credit este orientativa. Cat dreaq de orientativa este daca au abatere de 80 de minute ?
  PS Am abonament de 10 euro.

 21. shleampi said

  am December 2 2008 @ 10:47 am

  din cate stiu eu, nici una din companiile de telefonie mobila n reporteaza minutele. este un bonus, pe care daca nu il folosesti il pierzi.

 22. Alex said

  am December 2 2008 @ 12:06 pm

  D-le Savu,

  In contractul pe care l-ati semnat(probabil fara sa il cititi) este mentionat faptul ca in ciuda reclamatiei dvs, nu sunteti exonerat de la plata facturilor emise. Va sfatuiesc ca din factura de 380 ron sa achitati minim 150 RON.
  Sfaturi: daca pana in prezent nu ati fost deconectat, tineti legatura cu o singura persoana din dept Plati (Collection) si stabiliti o intelegere de plata. Prin plata sumei mentionate anterior veti fi considerat drept bun platnic; faceti presiuni pe toate caile astfel incat sa primiti un raspuns urgent la sesizare. Daca aceste metode se vor epuiza fara sa obtineti rezultate, adresati-va ANPC.

 23. Nicky R said

  am December 2 2008 @ 1:30 pm

  Ca orice “romanas” pofticios de ‘oferte’, am si eu
  o cartela pe Cosmo. Ref. la cei cere-i lauda, intreberea
  ar fi daca si-au cumparat actziuni la grecotei..!? Fara
  greseala e, ca baietzii trag tzepe unde le merge.. si
  aia se cheama ABONAMENT../CONTRACT..! Jur ca nu mint,
  dar unei amice – care e drapt a vb cu strainatatea –
  i-au taiat tel inainte de ‘ultima zi de plata’, saraca
  nu avea banii decit atunci, apoi a platit si.. si.. a
  mai ramas cu tel. inchis inca mai bine de 1 luna..
  (evident pierzind minutele incluse.. PE LUNA AIA!!)
  Mai mult, pe per. cit tel. a fost inchis, totusi ea a
  reusit sa vb de inca vre-o 74RON.. Ea sta mai rau cu nervii
  dar eu nu le-as da nici un ban, asteptind cu satirul sa
  vina sa-mi ia televizorul din casa..

  N.

 24. asdad said

  am December 2 2008 @ 10:06 pm

  Aici toate postarile cu sau despre facturi care sunt ok , si multe laude la anumiti operatori, sunt chiar operatori sau firmele raspunzatoare cu situatiile respective. Ei nu stiu cum sa o mai scalde ca serviciile lor sunt mai bune….bhaa bhla ….in realitate se fura pe rupte mai ales la COSMOTE cronometrati 1 min sa vedeti cam cat inseamna 1 min la ei. Ca sa nu mai zic de facturi, pagubitii de mai sus au dreptate am trecut si eu prin aceiasi chestie.Nici unii dintre ei nu sunt mai buni unde sunt oferte sunt si multe furaciuni sau servicii ff proaste.

 25. dan said

  am December 3 2008 @ 10:26 am

  eu am 2abonamente la cosmote de aproape 2 ani si nu am avut pana acum probleme cu ei.factura cu cat am de plata o primesc regulat prin posta,iar prin sms imi trimite nr.facturii si cat am de plata.eu sunt multumit de ei pana acum.

 26. Steff said

  am December 4 2008 @ 7:36 pm

  Am abonament si cartele Cosmote si nu am avut niciodata nici o problema.

 27. felix said

  am December 4 2008 @ 9:21 pm

  acu toate retele cred ca fura, eu acu am indoieli fata de orange, in fiecare luna vine factura tot mai mare

 28. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:00 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 29. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:02 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 30. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:03 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 31. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:04 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 32. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:04 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 33. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:04 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 34. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:07 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 35. Tot problema said

  am December 4 2008 @ 11:11 pm

  Eu mi-am f?cut înc?rcare electronic? cu 3 euro pe cartela Cosmote la un oficiu de al lor, ?i în mod normal imediat ce am dat banii trebuia s?-i ?i am în telefon ca credit. Chiar acolo pe loc am întrebat de ce nu au ap?rut, au zis c? v?d imediat. Au sunat nu ?tiu ce, ?i au zis c? e o problem? ?i c? în max 2 ore o s? îi am. Nu au ap?rut între timp. Am sunat pe la operatori ?i zic ca s? trec pe la oficiul unde am înc?rcat c? rezolv? ei. Am trecut pe la ei a doua zi ?i au zis c? nu pot face nimic, cererea este în procesare cic?. Acu? am 48 ore ?i nu am primit acel credit pe telefon înc?. Ce naiba pot s? fac?!

 36. PAUL CRETU said

  am December 6 2008 @ 9:46 pm

  SA VA SPUN SI EU CEVA.LOCUIESC LA TARA SI ACUM 2 ANI NU ERA NICI UN PIC DE SEMNAL,PE NICI RETEA.INTAMPLAREA FACE CA EU SA LUCREZ LA O PRIMARIE.HARTII OFICALE , SEMNATURI , TABELE CU ABONATI PE ORANGE , VODAFONE ETC,CU CERERI SA NE INSTALEZE UN EMITATOR DE SMENAL.EI VA SPUN CA LA COSMOTE AM SUNAT SI IN MAI PUTIN DE O LUNA AU VENIT BAIETII SI S-AU APUCAT DE TREABA.SEMNAL FULL.SI CA SA FIU SI MAI MULTUMITI DE EI , MA SUNA ACUM CATEVA ZILE SA MA INTREBE DACA VREAU SA IMI SCHIMB ABONAMENTUL DE 9 EURO(500MIN COSMOTE+60 NATIONALE=500 SMS.)..PE UNUL DE 11 EURO CA TOT AVEAM COST SUPLIMENTAR LUNAT DE VREO 5 EURO.ADICA PE UNUL DE 2000 MIN COSMO+120 NATIONALE.II FELICIT.FARA REPROSURI

 37. niculescu razvan-mihai said

  am June 2 2009 @ 1:13 pm

  salutare!

  COSMOTE= 0 !!!!

  acum 2 luni am facut un abonament la ei, a venit factura de 225.87 ron. un abonament de 12E cu 1500 min\retea, 1500 sms\retea, 130 min\nationale. si ei spun ca le-am consumat pe cele in retea si am si cost suplimentar de aprox 35E, dar nu vor sa-mi arate un desfasurator cu convorbirile pe motiv ca nu se pot da retroactiv, cica ei nu arhiveaza asemenea informatii.
  am platit doar echivalentul a 12E cat este abonamentul, dar restul nu am de gand sa-l platesc fara o justificare a costurilor respective.
  as vrea sa aflu mai multe detalii despre caile de atac ale acestor abuzuri. astept orice idee sau informatie la adresa “razvan_mihai2003@yahoo.com”. va salut si va doresc bafta!!!

 38. TOC PETRONELA said

  am February 26 2010 @ 10:05 pm

  SI EU SUNT NEMULTUMITA CA MI-A VENIT DE PLATA 160RON SI CRED CA MI-AU UMFLAT FACTURA.IN 2ANI NU AM PLATIT MAI MULT DE 55RON. ACUM S-A INTIMPLAT CEVA.PROBABIL FURA,O SA REZILIEZ CONTRACTUL.

 39. nyc said

  am March 10 2011 @ 2:32 pm

  cum aflu pe internet facturile?si ma intereseaza o factura detaliata.multumesc cine ma poat eajuta

 40. Razvan Mihaiu said

  am May 13 2011 @ 5:19 pm

  Mai nou Cosmote te inscrie la diverse tombole fara sa te intrebe nimeni nimic. Dupa inscriere esti bombardat cu SMS-uri:

  http://360romania.eu/bloguri/blogul-de-stiri/abuz-cosmote-750/

  Ca sa renunti la participare trebuie sa suni la relatii cu clientii – sa pierzi minim 10 minute – dupa care la urmatorul concurs o iei de la inceput. Nu exista optiunea de a nu mai primi DELOC astfel de mesaje publicitare.

  Domnule Urban Iulian este senator – chiar nu se poate schimba legea? Pentru fiecare mesaj nesolicitat pe SMS, destinatarul sa fie recompendat LEGAL cu 100euro. Sa vedem daca in aceste conditii ii mai tine cureaua pe cei de la Cosmote (si altii ca ei) sa isi bata joc de proprii clienti.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: