Banner

Mesaj catre Euroline – NU VA PERMIT SA MA FURATI

Tweet this

Attila Szabo s-a adresat echipei de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro in aceasta problema :

---------- Forwarded message ----------
From: Attila Szabo
Date: 2008/10/20
Subject: RE: Adresa
To: relatiiclienti@euroline-cards.ro
Cc: iulian.urban@gmail.com
Buna ziua,

In urma discutiei telefonice din cursul zilei de azi, as dori sa fac cateva precizari:

- Actul aditional la care fac referire nu este parte a contractului ? Daca da, atunci de ce nu se aplica ceea ce specifica la punctul 2.IV ? Contractul probabil ca specifica posibilitatea modificarii acestui comision, insa nu spune de cand (iar Actul Aditional stabileste acest lucru si anume: DUPA 20 DE LUNI !!!!)


- Oare de ce la momentul in care am luat decizia achizitionarii prin aceasta oferta pe de o parte am fost pus sa semnez contractul, pe de alta parte nu am primit decat un exemplar din Actul aditional ? (nu ca asta ar rezolva diferendul … )


- Oare de ce cand mi s-a prezentat oferta si documentele prin care puteam beneficia de aceasta oferta de 20 de rate fara dobanda mi s-a explicat CLAR (si nu eram singur la acel birou ci am persoana care au fost cu mine …) ca Actul aditional imi asigura faptul ca nu voi avea cheltuieli suplimentare, toate acestea fiind trecute in Actul Aditional (practic nu mi se percepe dobanda pe suma .. insa platesc dobanda prin comisioanele reglate periodic dupa bunul plac al dvs. ? NU SUNT DE ACORD CU ACEST LUCRU, atata timp cate Actul Aditional imi spune ce trebuie si cat timp trebuie sa platesc)


- Oare de ce nu am primit o instiintare oficiala legata de modificarea acestui comision ? (faptul ca nu aveti ceva semnat de la mine ca si in cazul Actului Aditional, sustine acest lucru si eu CHIAR nu am primit decat o FC – cu comision modificat - pe care s-o platesc … L )


Sustin in continuare ca Actul Aditional mi-a stabilit CLAR dreptul si obligatia de plata a comisionului pe o perioada de 20 luni, motiv pentru care sunt dispus sa lupt prin orice mijloace legale (caz in care voi f nevoit sa cer si daune interese pentru timpul, nervii si banii platiti in mod abuziv catre firma dvs.)

Astept raspunsul dvs. (IN SCRIS !!!!)


Cu respect,

Attila SZABO

Product Sales Manager


neomanager 4.0 & neomanager 5


***********************
Transart SRL, Cluj Napoca
Str. M. Zrinyi Nr. 4
Tel/Fax: 0264 440500
office.cluj@transart.ro
www.transart.roFrom: Attila Szabo
Sent: 13 October 2008 17:28
To: 'relatiiclienti@euroline-cards.ro'
Subject: RE: Adresa
Buna ziua,


Pentru ca am senzatia ca nu se intelege ceea ce doresc, ma vad nevoit sa clarific un lucru si anume:


Solicit respectarea clauzei 2.IV din Actul Aditional, in care se specifica:

"In primele 20 luni de la aprobarea Cererii de credit, comisionul de administrare lunar este de 3 RON"


Pentru acest lucru am semnat (cu aceasta suma de plata si pentru aceasta perioada am fost de acord), iar acel Act Aditional imi stabilea CLAR indatoririle financiare, COMPLETAND Contractul.Attila SZABO

Product Sales Manager


neomanager 4.0 & neomanager 5


***********************
Transart SRL, Cluj Napoca
Str. M. Zrinyi Nr. 4
Tel/Fax: 0264 440500
office.cluj@transart.ro
www.transart.roFrom: Attila Szabo
Sent: 08 October 2008 14:07
To: 'relatiiclienti@euroline-cards.ro'
Subject: FW: AdresaBuna ziua,


As dori sa imi spuneti care este situatia cu adresa mea, pentru ca din pacate in afara de un telefon (primit in data de 29.09.2008) in care am explicat din nou termenii pe care-I stipuleaza FOARTE clar Actul aditional, nu am primit nici o informatie noua, ba mai mult nici macar acea confirmare de primire a adresei initiale nu am primit-o.


Astept informatii noi cat mai repede posibil !!!!


In cazul in care aveti neclaritati legate de continutul Actului Aditional la care fac referire (si care este semnat de ambele parti), vi-l pot scana si trimite prin e-mail.Cu respect,
Attila SZABO

Product Sales Manager


neomanager 4.0 & neomanager 5


***********************
Transart SRL, Cluj Napoca
Str. M. Zrinyi Nr. 4
Tel/Fax: 0264 440500
office.cluj@transart.ro
www.transart.roFrom: Attila Szabo
Sent: 26 September 2008 14:52
To: 'relatiiclienti@euroline-cards.ro'
Subject: Adres
Buna ziua,


Ma numesc SZABO ATTILA, posed cardul EUROLINE cu numarul 9300 5173 3810 7015 (desi  nu l-am solicitata el mi-a fost impus prin Contract, iar ca si consecinta si cheltuiala aferenta; nu asta este insa problema mea in acets moment) si am efectuat o achizitie din Magazinul MediaGalaxy din Centrul Polus Cluj, in data de 14.01.2008

Am platit pana in acest moment 8 rate din cele 20 de rate stipulate in contract, dintre care 7 rate sunt in conditiile stipulate de Actul Aditional la Contractul de Credit (intocmit in baza cererii pentru emiterea unui card de credit nr. 1311782), insa am constatat cu suprindere (dupa efectuarea platii) ca una din conditiile stipulate de actul aditional mai sus mentionat a fost modificat, in sensul majorarii comisionului de administrare cu 50 % !!!

As dori sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte:

- in acest Act aditional scrie foarte clar ca timp de 20 de luni comisionul de administrare va avea valoarea de 3 lei/luna (indiferent de ce apare in contract, aici este o referire clara la perioada in care acest comision este fix, acesta fiind si motivul pentru care am optat pentru acest gen de achizitie = 20 rate fara dobanda !!! )


- Orice modificare adusa unui contract se face printr-un act aditional sau o notificare, insa acestea sunt lipsa in toatlitatea din partea dvs.


As dori sa va instiintez ca NU sunt de acord cu marirea aceasta de comision, mai ales ca pana in acest moment nu am instiintare/explicatii despre motivul acestei modificari si mai ales de modalitatea de calcul a noii suma (de ce 50% si nu 1% de ex. ????)


Mentionez ca nu suma in sine reprezinta problema mea (nici macar cea a creditului), ci modalitatea in care din pacate se pare ca si firma dvs. (ca si multe aletele de pe piata financiara) a inteles sa trateze clientii cu care are relatii contractuale.


Am rugamintea sa analizati cu atentie aceasta situatie si sa incercam sa rezolvam diferendul pe cale amiabila.( adica sa reveniti la conditiile stipulate de actul aditional)


Pentru ca acest document este inregistrat in mod oficial (pentru eventualele viitoare demersuri legale), va solicit o confirmare scrisa a faptului ca l-ati primit.

Cu respect,
Attila SZABO (0740-115775)

Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 8368

92 Comentarii pana acum»

 1. ionut said

  am October 21 2008 @ 9:29 am

  Euroline cea mai mare firma de camatari din Romania

  Am luat un produs in valoare de 500 lei si cred ca am platit pana acuma de 5 ori suma iar acuma platesc degeaba un comision pentru administrare card.

  Iti da un card si platesti vreo cativa ani comision de administrare.Daca de ex ai 3 lei pe luna de plata si nu ii platesti la timpul stabilist iti baga comision de plata intarziata de 40 lei.
  E fenomenal ce se intampla in tara asta

 2. loreta said

  am October 21 2008 @ 10:11 am

  cred ca stiti povestea mea cu euroline .nu veti reusi nimic cu adrese , telefoane etc.nimeni de acolo nu va va raspunde sau daca catadicseste cineva s-o faca , nu veti intelege nimic din ceea ce calculeaza ei .ei nu folosesc matematica universal valabila …deci , nu va mai irositi timpul,banii si nervii in zadar , actionati !!!poate asa vor inceta sa-si mai bata joc de noi .

 3. simonarrr said

  am October 21 2008 @ 12:07 pm

  @Ionut
  Daca ai terminat de achitat creditul (ratele pt produs si banutii de pe cardul de credit, numai daca i-ai scos), te duci frumos cu cardul la banca si ceri o cerere pentru inchiderea cardului. Cred ca gasesti asa ceva la orice Bancpost sau la sediul Euroline din Bucuresti. Si ca sa te linistesti, suna si la relatii cu clientii si intreaba daca in sistem cardul tau apare ca inchis.

 4. chirica raluca said

  am November 14 2008 @ 12:50 am

  AM LUAT UN CALCULATOR ACUM 3 ANI! AM PLATIT 100 RON IN FIECARE LUNA, SI ANUL ACESTA IN LUNA MAI AM TERNIMAT DE ACHITAT CALCULATORUL CARE ERA IN VALOARE DE 2560RON. DAR…… RETINETI CA IN 3 ANI AM DAT 36(luni)ori 100(ron/rata) EGAL 3600 RON! SI RETINETI CA MAI AM DE RETURNAT 3400RON!!!! INAFARA DE CEI 3600 CARE I-AM DAT!! HOTIE PE FATA DOMNILOR!!! BRAVO ! DACA NU-MI FACETI EXPLICATA SITUATIA //// NE VEDEM NEVOITI SA NE PREZENTAM LA TRIBUNAL!!!

 5. popescu dumitru said

  am November 18 2008 @ 7:25 pm

  am incheiat un contract pentru cumpararea unei unitati de calc. pe durata a 18 luni (specific)cu rata fixa, rata fiind de 75,4ron , am platit in fiecare luna suma de 80 ron iar in aceasta luna am avut de plata 110ron. doresc lamuriri in aceasta privinta

 6. szasz said

  am January 26 2009 @ 4:07 pm

  am o rata de 60 de roni am platit un an jumate si acum mam dus sa vad cat mai am si tot atat am cu cat am facut rata eu lunar am achitat rata si mi sa zis ca nu am platit la timp eu am achitat dupa contract semnat din data de 17 pana in 30 si tot atata am dupa un an jumate daca nu se clarifica voi fi nevoita sa va dau in judecata astept raspus

 7. stefania said

  am January 28 2009 @ 11:12 am

  am luat de la altex produse in valoare de 500 lei pe o durata de 1 an si jumatate si am platit de 5 ori produsele si nici astazi nu am terminat de achitat. cum este posibil? comisianele sunt foarte mari,dobanda la fel si pt plata intarziata 45 lei.asa nu mai termini cu rata. incerc sa sun de jumatate de ora si nu raspunde nimeni.sunt cei mai mari hoti din romania.daca vreau sa achit suma integral imi vor spune o suma dupa care vor suna ca mai trebuie platita o suma ca asa le place sa fure oamenii.multi au patit asa cu ei

 8. mircea danut said

  am February 16 2009 @ 8:51 pm

  este o hotie , chiar nimeni din tara asta nu vede ???? cum e posibil sa practici o dobinda de 33,5 % ,asta este un act de camatarie …hotii, eu propun sa ne intilnim toti cei care platim asa ceva sa-i dam in judecata ,,,astept sugestii

 9. malaet constantin said

  am February 20 2009 @ 4:51 pm

  Am luat de la Altex doua produse in valoare de 2500ron(23 milioane lei vechi).Mi s-a propus un card Euroline pe care erau la inceput 450 ron pe care i-am retras.Dupa 6 luni mi s-a reannoit cardul pe care erau 600 ron.La suma ratei lunare de 80 ron urma sa se mai adauge inca 20 ron comision pentru sumele extrase de pe card.Anul acesta mai aveam 4 luni si urma sa termin ratele.Mentionez ca lunar am platit intre 100 si 120 ron cu cateva exceptii in care am platit doar suma ratei de achizitie a produsului de la Altex.Si pentru ca ratele au fost facute pe numele sotiei care a murit de leucemie acum o luna ei m-au obligat sa preiau restantele pe numele meu.Nu am fost intrebat daca sunt in imposibilitate de plata cu toate ca ratele erau doar pe numele sotiei.Can m-am dus sa verific situatia dupa 4 ani de rate cu comisioane ghiciti ce mi s-a spus.”Aveti de preluat suma de 5200 de ron reprezentand comisioane si dobanzi pentru card.Deci dupa 4 ani de plata a ratelor eu ma trezesc cu dublul sumei de achitat adica 50.000.000,totul reprezentand dobanzi si comisioane de la 10 milioane extrase de pe card.As dori daca exista cineva specialist in astfel de probleme sa ma informeze daca in urma decesului sotiei am dreptul la lichidare legala si daca exista posibilitatea ca impreuna sa luptam pentru abuzurile facute de aceasta firma referitor la schimbarea comisioanelor fara a fi informati in prealabil.Ma puteti contacta pe adresa de mail: malaet_constantin@yahoo.com sau la tel 0761047716

 10. boulet said

  am April 24 2009 @ 9:07 am

  NU stim ce sa mai facem sa scapam de atitea comisioane .si dobinzi nu mai izbutim sa plt .Platim la timp rata care nici nu stim cit este ca tot timpul imi vine extrasul de cont cu suma minima dar o rata fixa nu stiu cit este .Nimeni nu ne explica .LA telefon nu ne raspund .NI sa trimis pe card 2000 de roni din care am extras 1600 caci atita mi sa permis si de 2 ani plt mai mult decit suma minima .si tot timpul la data care o am pe extras, niciodata nu am intirziat cu plt . si pentru aia soldul initial luna de luna vine mai mult de plata .CINE IMI POATE EXPLICA CE SA FAC CUM SA FAC SA MA SCAP DE HOTII ASTIA .MAI CITESC SI ALTE COMENTARII AL ALTOR PERSOANE CARE IS IN SITUATIA MEA ,SI VAD CA AU ACELEASI PROBLEME .CRED CA NU AM SA LE MAI PLT DE LOC SI AM SA II DAU IN JUDECATA .NU SE POATE SA PLT DE 2 ANI SI SA NU TERMINI DE ACHITAT O SUMA DE 2000 DE RONI .E STRIGATOR LA CER …CE FACEM OAMENI BUNI CU HOTII ASTIA DATINE UN SFAT CA NE PUN IN SITUATIA SA NE LUAM ZILELE CA NU MAI PUTEM PLATI .AJUTOR VA ROG.

 11. dolcos gabriela said

  am April 27 2009 @ 8:36 pm

  Am luat un calculator in valoare de 1800 RON acum 4 ani, contractul l-am semnat la Altex, urmand ca o copie a contractului sa-mi fie trimisa acasa odata cu cardul, dar din pacate am primit numai cardul ”contactul s-a pierdut pe drum”.
  Am platit ratele constant care la inceput au fost de 70 RON, iar acum au ajuns la 120 RON pe luna.
  M-am folosit de cei 1000 RON de pe card ulterior achitand 800 RON. Deoarece contractul de la Altex imi expira pe 03.05.2009 am sunat la Euroline sa ma interesez cat am de platit, afland cu stupoare ca mai am 5100 RON de achitat. Este normal ca la un imprumut de 2800 RON sa platesc pana acum 4150 RON si sa mai am de plata inca 5100 RON nu este hotie pe fata domnilo?. Suntem nevoiti sa ne vedem la tribunal. Vreau contractul semnat de mine.
  In situatia in care ma aflu eu mai cunosc pe putin inca zece persoane care cer sa se faca dreptate, dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni situatia in care ne aflam.

 12. galer gabriel said

  am May 26 2009 @ 3:04 pm

  am cumparat acum 3 ani de la dumneavoastra un calculator iar acum doi ani un frigider urmand ca anul asta sa terminam de achitat tot dar spre stupoarea noastra ne-am trezit ca m-ai avem de platit2658ron.mentionez ca ratele au fost platite lunar dar tot crescandu-ne rata.va rugam sa ne dati o explicatie daca nu vom fi nevoiti sa ne cerem drepturile an instanta.va multumim

 13. Paduraru Marcel said

  am June 24 2009 @ 9:10 am

  domnilor sunteti penibili.trebuie sa asteptam la telefon minute bune pentru a putea fi pusi in legatura cu un consultant.Am si eu o intrebare:de cand mi s-a schimbat data scadenta de plata la card si pe cine a-ti anuntat?
  Am cumparat produse in valoare de 1400 platesc ratele lunar iar voi mi-ati schimbat data scadenta la sfarsit adica prin decembrie cand trebuie sa termin de achitat eu stiu sa mai inca un an din cauza voastra.Puneti consultantii sa sune pentru a nu imi veni comision de plata intarziata(sa achit o suma intr-un anumit timp)si cand colo achit suma care mi s-a zis si imi vine extrasul cu comision de plata intarziata.Cum se face?
  Iar pe telefon in vine mesaj ca am suma restanta 127 ron cum vine asta?Mai suna alt consultant si ma intreaba daca am achitat suma dau codul AUTH mi se spune ca sunt la zi.Cum se face domnilor?Nu mai inteleg nimic.Cand e de luat bani trimite-ti 100 de mesaje cand ti se schimba data scadenta nici unul sau daca creste dobanda.Am rata fixa!!

 14. teodora said

  am July 6 2009 @ 9:21 pm

  In 2008 ianuarie am achizitionat produse dela altex tecuci prin oferta 20 de rate fara dobanda .Mi s-a stabilit o rata de 63 lei lunar din care 3 lei comisionul.Am platit deasemeni si cardul 30ron.Am platit lunar si 63 si 70 si 100 ron.In luna iunie achitasem 1253ron deci 20 rate fara 10lei.In ultimul extras de cont erau trecute doar 17 rate .Va rog sa -mi trimiteti un raspuns cu suma exacta cat si ratele ,n-as vrea sa platesc in plus mai ales la criza aceasta.,sau incorect .

 15. oana said

  am July 16 2009 @ 2:22 pm

  Asta este bataie de joc!!!!!!!!!!!
  am luat un telefon mobil acum 5 ani si nici in ziua de azi nu am scapat de platit oricat as plati tot se mai gaseste cate ceva….
  ….hotie curata….este bataie de joc….va bateti joc de niste oameni….cardurile sunt facute in asa fel incat sa fie ajutat si cel care il face si cel care il foloseste…luati si pielea de pe oameni!!!!!

 16. claudia saragea said

  am August 10 2009 @ 2:49 pm

  RASPUNDETI LA TELEFONNNNNNNNNNNNNNN

 17. Giurca tatiana said

  am September 8 2009 @ 10:23 am

  Buna ziua!
  Am luat prin intermediul cadrdului Euroline cu plata in rate 20 rate un televizor de la Ltex. Pe 11 02 2008 am platit prima rata. iar pe 24 sept ar fi ultima rata .rata am platit-i lunar de 50 lei rata desi trebuia sa dau 45 lei pe luna
  azi am fost anuntata lelefonic ca in luna octombrie fac 20 luni. Va rog sa mai numarati o data ca 20 luni se fac in luna septembrie …si inloc sa mai am 20 lei de plata am ajuns sa platesc o rata in plus.

  am incercat sa lamuresc situatia telefonic dar persoanma care m-a anuntat nu a avut amabilitatea de a ma asculta ..voia doar dinsa sa vb ….

 18. simion viorica said

  am October 6 2009 @ 4:42 pm

  ma numesc simion viorica din giurgiu si as avea si eu o intrebare,sa fac verificare de cont pentru ca nu stiu cat mai am de plata.Cum procedez? Deoarece am avut 2 rate incluse in suma de 500.000 lei vechi.

 19. gherghel aurel said

  am October 28 2009 @ 1:24 pm

  buna ziua.vrem sa cerem o relatie detin cardul cu nr9300517220184015 rata sa achitat in luna mai deci ultima rata a cardului.eu totusi am mai platit in continuare pana in luna asta sunanduma d la euroline cum pot sa inchid cardul sa nu mai platesc in continuare d oare ce eu nu mai am nici o obligatie din luna mai am sunat l relati cu publicu dar nu raspunde decat robotul datimi un raspuns cum sa procedez sa nu mai platesc degeaba astept raspuns VA MULTUMESC

 20. abalaiei petruta said

  am October 28 2009 @ 4:45 pm

  AS VREA SA STIU SI EU CAT MAI AM DE PLATA,NU AM NICI O FOAIE AN CARE SA MA UIT CAT TIMP MAI AM DE PLATIT SI CAT PE LUNA CAND AM FACUT RATELE MI-A ZIS CA TREBUIE SA PLATESC 56 DE RON ACUM PLATESC MAI MULT DE CE?SPUNETIMI SI MIE CAT MAI AM DE PLATA,CAT PE LUNA SI DACA SUNT LA ZI.VA MULTUMESC.LA REVEDERE.

 21. Tincu Mihaela said

  am November 17 2009 @ 7:35 pm

  incerc de doua zile sa va prind la telefon mereu intra robotul consumand-mi minutele dupa care mi se spune ca toti operatori sunt ocupati si tot asa de vreo 10 ori. Va rog sa-mi raspunde-ti vreau informati despre creditul meu.Daca se poate sa ma suna-ti dv. sau sa-mi lasati un nr. de telefon unde pot suna .va multumesc

 22. Dobromir Daniel Mihail said

  am November 24 2009 @ 12:58 pm

  Buna ziua,
  Am pierdut numarul mail-urilor pecare vi le-am trimis pana in prezent, prin care va solicit sa-mi comunicati care sunt formalitatile necesare pentru ramburasrea anticipata a creditului si ce suma mai am de achitat in acest moment.
  Din mail-urile anterioare inteleg ca nu sunt singura persoana cu care procedati in aceasta maniera, aspect ce conduce la ideea ca sunteti neseriosi, probabil chiar hoti si nu aveti deloc respect pentru clienti.
  Va comunic si pe aceasta cale ca va voi actiona in instanta si din acest moment voi face reclamatii impotriva dvs.

 23. popa eugen said

  am December 7 2009 @ 6:46 pm

  m-am chinuit zile in sir sa iau legatura cu cei de la relatii clienti sa ma lamureasca si pe mine cat mai am de plata pt un amarai de homecinema dar nu mi-a raspun nimeni, sunt de acord cu cei ce spun ca e cea mai mare camatarie din tara, imi iau 15 lei dobanda pe luna, nu stiu pt ce ca eu sunt cu platile la zi. va ros sa-mi spuneti si mie cum sa procedez sa iau legatura cu cei de la relatii clienti sa vad ce pot face. va multumesc si satept un aj din partea voastra.

 24. nelu said

  am December 11 2009 @ 9:36 pm

  Sunt niste hoti,dupa fiecare luna de plata corecta datorie in loc sa scada ea creste de la 30 ron cat era rata a crescut la 380 ron pe luna,iar daca sun si intreb ceva ori imi insira 1000 de comisioane ori imi inchide telefonul.ar trebui o televiziune sa faca un reportaj cu acesti camatari sau macar sa ne unim si sai dam in judecata.Astept raspuns pe acest said poate ma ajuta cineva.

 25. CRISAN MARIANA LUCIA said

  am January 14 2010 @ 8:21 pm

  AM TRIMIS O CERERE DE TRANSFER DE CONT DE LA EUROCARD IN ALT CONT IN VEDEREA INCHIDERII CARDULUI EUROLINE SI NU S-A LUAT NICI O MASURA SI LA TELEFON NU POT SA CONTACTEZ ACEASTA COMPANIE DE CARDURI EUROLINE SUB NICI O FORMA. CE SE INTIMPLA? POATE SA-MI RASPUNDA CINEVA? BANK-POSTUL NU PREA SE BAGA DESI RATELE LE INCASEAZA… NU POT SA CRED CA PE DEGEABA. PRIMESC OARE RASPUNS?

 26. manolache gabriel marian said

  am January 20 2010 @ 7:59 pm

  Bnua ziua am facut la dumneavoastra un credit ,cumparand de la ALTEX un calculator acum 5 ani de zile as dori si eu daca se poate sa-mi dati o situatie financiara a contului meu pentru ca am platit ultima rata si as dori sa stiu cat mai am sau daca mai am de plata,am lasat in fiecare luna cate ceva si sper sa nu mai raman cu nimic astept un raspuns va rog pe adresa de email:gaby_jbl27@yahoo.com.VA MULTUMESC.

 27. elena palaghiciuc said

  am January 25 2010 @ 1:46 pm

  mia venit cardul si mi la lasat an posta si nu am codul pin. ce trebuie sa fac ca sa primesc codul pin. va multumesc

 28. sofia tene said

  am January 30 2010 @ 1:46 pm

  eu sunt ingrozita,nu mai fac fata stesului.suna ca nu am platt ratele,dar la atate comisioane,mi s-a dublat suma care tr sa o platesc.nemernicilor!de trei ani am platit doar dobanda,sunteti hoti.o sa ajungem sa ne omoram.si un sfat pt clienti,sa refuze cardul eurolaine

 29. balogh bogdan sebastian said

  am February 16 2010 @ 1:36 pm

  buna sunt un client al banci am card euro line si numi mai stiu nr de card codul pin si as dori sa mil trimiteti pe adresa de email sau la adresa constructorilor nr 42 bl a8 ap 23

 30. baboi valentin said

  am February 17 2010 @ 5:30 pm

  vreu sa platesc baca si nu pot sitia e dusa in itali si nu are cu ce suna ca am un copil bolnav nu aude vreu sa platesc sa mise spuna cit am de plata dece asta e sistemul sa te pisi pe el de sistem daca ave bani de scos da dar eu vreu sa platesc baca nu vreti sa loti bani?

 31. lefter liliana said

  am February 21 2010 @ 10:10 am

  am un card promt activ care expira in luna martie anul acesta ,doresc sa stiu ce suma trebuie sa pun pentru a inchide acest card , va rog sa-mi trimiteti un email sau sa ma sunati la nr de tel 0753595506. va multumesc!

 32. lefter liliana said

  am February 21 2010 @ 10:12 am

  sunt lefter liliana din piatra neamt, dumbrava rosie nr 5 astept urgent mesaj.

 33. rotaru petru said

  am February 22 2010 @ 8:07 pm

  cum pot afla cit mai am de achitat la imprumutul facut in anul 2008 card cu nr 9400511809803011.va rog daca se poate sa imi lasa-ti un mesaj pe email sa stiu sunt din iasi si nu stiu unde sa ma adresez ca sa aflu

 34. rotaru petru said

  am February 22 2010 @ 8:09 pm

  va rog sa imi trimiteti un mesaj cu suma pe care o am de platit ,ramasa din imprumutul facut la dvs ,nr card e 9400511809803011

 35. VESELOG FRANCISC said

  am March 19 2010 @ 11:20 am

  IMI APROBATI ESALONAREA PLATESC 320 INCEPAND CU LUNA MAI DATA 20A FIECAREI LUNI

 36. Iorga Vasile said

  am April 8 2010 @ 2:57 pm

  Am avut contul 9300 5105 6025 8010(cumparat televizor ALTEX).Am inchis contul in luna Decembrie 2009 la care mai erau in cont 140 RON pe care nu i-am putut recupera pentru ca nu s-a mai permis accesarea cardului.Am apelat la un nr. de telefon la care nu s-a raspuns.Va rugam sa ne spuneti ce sa facem pentru recuperarea banilor sau mi-i trimiteti prin posta:Iorga Vasile str. Primaverii nr.15 bl.c2 sc.d ap.2.

 37. Iorga Vasile said

  am April 8 2010 @ 2:59 pm

  SUNT DIN LOC. BARLAD JUD.VASLUI

 38. TUDORESCU VASILE said

  am April 20 2010 @ 10:30 pm

  sunt(client) membru vechi ald-voastra as vrea sa stiu daca dupa achitarea sumei datorata la d-voastra as putea sami maresc creditul pe card astept un raspuns tel. fix.0256321253 sau mobil 0747185288 si care ar fi suma va salut cu respect tudorescu vasile

 39. vasy said

  am April 27 2010 @ 10:54 am

  SUNT UN CLIENT FIDEL AL DUMNEAVOASTRA SI MI SA EXPIRAT CARDUL PE DATA DE 1 APRILIE 2010 AM SUNAT LA DUMNEAVOASTRA SI MI SA SPUS CA VA EMITE UN ALT CARD SI VA SOSI IN 21 DE ZILE NU A SOSIT NICI PINA ACUM A 28 ZI VA ROG ANULATIL SI TRIMITETIUN ALT CARD DACA NICI ASTA NU VA SOSI IN CITEVA ZILE VA ROG ANULATIL DEFINITIV INSEAMNA CA NU SUNTETI FIRMA SERIOASA VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS PE ACEST MEIL

 40. elisabeta kosa said

  am May 12 2010 @ 5:37 pm

  am un credit la efg retrail service care la sfirsitul lunii mai are ultima rata de aprox 3 000 de ron si nu am posibilitatea sa o achit.ar fi posibila reesalonarea ratelor pe o perioada mai mare?
  daca da cum?

 41. elisabeta kosa said

  am May 12 2010 @ 5:44 pm

  adresa mea este sighetu marmatiei str cuza voda bl 3 ap 54 nr card 9300518968136019.

 42. doru said

  am May 21 2010 @ 8:52 pm

  soacra mea o femeie in virsta a cumparat de la altex o micro centrala pe o perioada de 5 ani si ar mai avea de plata doar 4 rate dar luna aceastaa fost instiintata telefonic ca ar mai avea de plata dublul sumei pe care deja a achitato.dragii mei dc sa ii mai finantati ca sa va fure taiatile sursa de venit :NU MAI PLATITY NU VOR Avea cum sa se judece cu o multime de oameni inselati .Haidatisa nu ne mai lasam prostiti pe fata o sa ajunga copii copiilor dvs sa mai achite rate “RESTANTE”si comisioane stipulate in contracte cu litere minuscule sau pe alte anexe ale contractelor pe care leaty semnat fara sa le cititi sau pe care nici nu ati avut nici o sansa sa le citity datorita faptului ca nu vau fost prezentate in mod intentionat DRAGILOR SPUNETI NU HOTIEI CU ACTE IN REGULA REFUZATI SA LE MAI DATi bani

 43. doru said

  am May 21 2010 @ 8:55 pm

  NU MAI PLATITI FRATILOR DC SA NE LASAM PROSTITI DATII IN TRIBUNAL

 44. manta dumitru said

  am July 6 2010 @ 12:57 pm

  buna ziua!

  va rog anticipat sa imi trimiteti si mie un istoric al contului meu cu nr de card:9300517425850014 deoarece sunt nemultumit de efectuarea platilor de pana acum si de restul de plata pe care il mai am.Mi se pare foarte multa dobanda si nu inteleg de ce mai am atat de mult de plata.Va multumesc anticipat.

  Manta Dumitru, cu respect.

 45. david said

  am July 28 2010 @ 4:30 pm

  asi dori sa ma lmuriti si pe mine cum este posibil ca dupa ce am achitat un credit facut pentru cumpararea in rate a doua telefoane mobile acum 5 ani de l maaznul altex , timp in cre am platit cate 20 roni lunar timp de 60 d luniceea ce inseamna 12 milioane lei vechi,si telefoanele au costat 8 milioane lei vechi, sa mai am de plata inca 472 de roni?cand am sunat sa ma lamureasca cineva mi sa spus ca trebuia sa platesc lunar 24 roni si di cauza asta am o restanta constand in dobanzi si comisioane neachitate la timp, dar de care nu scrie in nici o hartie semnata intre mine si cei care au emis cardul,fara ca eu sa fiu instiintat in reun fel asupra acestor datorii!!!!! ce ar trebui sa fac acum? sa achit suma restanta fara sa stiu exact ce reprezinta aceasta? su sa-i dau i judecta?

  astep un raspuns la adresa http://www.david_simoa2008@yahoo.com

 46. Lazar Mihaela said

  am August 16 2010 @ 3:55 pm

  Buna ziua!
  In urma cu 2 ani am facut o retragere de numerar de 1100 lei. De atunci platesc lunar cate 70-100 lei pe luna. Cand imi vine extrasul lunar la sold final imi scrie ca mai am de platit inca 3000 de lei. Deci eu platesc luna de luna si suma care am luat-o mi sa triplat in loc sa scada. Imi puteti spune unde sunt acei bani care ii trimit eu? Pai eu peste inca 2 ani ma trezesc ca am de platit 6000(60 de milioane).NU STIU CE SA MAI FAC!Daca stiti vreo solutie va rog ajutati-ma.Astept raspuns. Multumesc!

 47. galer gabriel said

  am August 26 2010 @ 6:52 pm

  buna ziua.ma numesc gabriel galer an urma cu 5 ani am facut un credit prin rate la cumpararea a doua produse respectiv un calculator an valoare de1300ron si un frigider an valoare de1100ron.am terminat de achitat ratele an luna mai anul2010acumuland suma de5100ron.cei de altex mi-au comunicat ca mai am de achitat suma de 3300ronceea ce mi se pare a fi furt pe fata.mentionez ca la ancheierea contractului nu mi s-a dat nici un exemplar din contractul ancheiat mi s-a comunicat ca al vor trimite personal.daca nu se reglementeaza aceasta situatie voi fi nevoit sa ai actionez an instanta.tin sa mentionez ca am anaintat dosarul la fraude si ai rog pe toti aflati an aceeasi situatie sa actioneze la fel.va multumesc

 48. calin paula adina said

  am August 27 2010 @ 1:52 pm

  doresc reesalonare tel 0727279027.in caz contrar nu voi mai achita nimic

 49. CANACHE COSTEL said

  am September 17 2010 @ 5:13 pm

  Va rog foarte mult sa ma lasati in pace.Ma-ti furat destul.nu mai vreau nimic de la voi.Ati fost cea mai mare teapa.Nu ma mai stresati,nu-mi mai trimiteti nicio scrisoare niciun email,nu mai sint clientul vostru de faorte mult timp,nu mai vreau sa am de aface voi.Sinteti cei mai mari HOTI.UITATI DE MINE SI VA ROG SA STERGETI DATELE MELE DIN BAZA VOASTRA DE DATE.NU-MI TRIMITETI NICIUN CONTRACT SAU CARD.SPER CA ATI INTELES SAU M-AM FACUT INTELES.INCA ODATA NU MA MAI DERANJATI.SPER SA NU NE MAI AUZIM.LA REVEDERE

 50. bercaru dragos said

  am September 17 2010 @ 5:13 pm

  am achitat ratele de cinci ani miau ramas cardu care nul folosesc nu fac nimik dar absolut nimik cu el si vreu de vreo 4 ani sa vil returnez si nu pot cum fac ..hotilor?..si acum vreti penalitati la ce ma nesimtitilor daca nu ati vrut sami luati cardul inapoi ca nul folosesc?..prevad un lung sir de procese si am sa vadau in judecata ca am toate chitantele cu care am achitat si dobanzi si rate si tot firati ai dracu de talhari..

 51. lacramioara said

  am September 18 2010 @ 8:30 am

  ma fratilor nu mai livrati nici un plic la adresa mea ca va ia stiti voi cine vedetiva de treaba ca altfel va f…..t in toate partile de hoti sunteti niste magari

 52. eremie daniel said

  am September 21 2010 @ 9:52 am

  buna ziua
  am luat acum 3 ani doau produse de la media galaxy si anul trecut am terminat ratele.plateam 70 de roni.dar am facut greseala sa scot intre timp 1100 de roni si am fost instiintat ca am de platit 3100 d0 roni.in fine…asta nu e tot….depun in fiecare luna cate 200 de roni si ia ghiciti cat am de plata?3100 de roni si platesc asa te 6 luni.ce s fac oameni buni?
  nu stiu unde sa umblu
  ce sa fac?
  cineva ma indrumat sa merg in instanta si cer daune morale de la hotii astia
  ASA O SA SI FAC
  SUNTETI NISTE HOTI

  va multumes.

 53. petrisor said

  am September 22 2010 @ 9:53 am

  Raspundeti ba la telefonnnn

 54. ramona said

  am September 22 2010 @ 11:25 am

  buna ziua,acum 5 ani am luat un tel mobil de la dvs pt care am platit de cel putin 10 ori suma,telefonul era in val de 1200 lei ,rata lunara era in valoare de 60 lei,lunar am achitat intre 150 si 200 lei cu mult peste rata impusa de voi…cum e posibil dupa 5 ani de zile sa mai am de achitat 1600 lei??????????????repet telefonul era in valoare de 1200 lei,dupa 5 ani timp in care l-am achitat de 10 ori suma lui sa mai am de plata 1600 lei???cei mai mari hoti din tara asta!!!!!!!!!!!nu voi mai plati nici un leu cu siguranta!!!!

 55. Dăncuţă Mihaela-Delia said

  am September 22 2010 @ 2:44 pm

  Bună ziua, acum 5 ani am luat şi eu două produse de la altex, contractul nu l-am primit niciodată,dar în schimb am primit un card pe care nu l-am solicitat şi cu care nu am efectuat decât plăţi fără a retrage absolut nimic de pe el. Am plătit în fiecare lună rata şi chiar dacă am mai întârziat de plătit tot am plătit. Am luat produse în valoare de 2000 ron şi vreau să menţionez că numai în ultimile 5 luni am plătit banii acestia, fără să mai punem la socoteala plaţile efectuate timp de 5 ani. În ultimile luni am plătit în fiecare lună peste 350 ron şi luna aceeasta a venit de plată 730 ron . Nu ştiu ce să mai fac şi încotro să o apuc pentru că hoţii aceştia mi-au luat de 5 ori suma creditata şi surpriza mare este că de acum încolo cică trebuie să mai plătesc 15000ron. Vă daţi seama la un împrumut de 2000 ron am plătit de 5 ori suma şi totuşi aceşti nemernici mai cer incă de aproape 8 ori suma creditată? Este inadmisibil să mai putem continua aşa când eu şi soţul luăm amândoi 1000 ron şi mai avem şi 2 copii de crescut. Ce putem face decât să nu mai plătim hoţilor pt. că nu mai avem posibilitatea şi cu banii pe care ni-i fură acest euroline să plătim avocat şi să dăm în judecată această hoaţă. Dacă ma puteţi ajuta sau sfătui vă rog din suflet să o faceţi. Mulţumesc mult.

 56. carmen said

  am September 24 2010 @ 2:26 pm

  buna ziua as dori sa iau legatura cu LAZAR MIHAELA am aceeasi situatie cum a rezolvato

 57. carmen said

  am September 24 2010 @ 2:28 pm

  cum ati rezolvat problemele cu cardul astept raspuns

 58. carmen said

  am September 24 2010 @ 2:38 pm

  buna ziua am cardul de 6ani nu am nici un contract lam facut prin luare de produse de la altex problema este ca ratele leam terminat de mult cardul este expirat de mult dar comisioanele cresc mai nou sunt la biroul de credit deoarece de 2luni nu am mai platit pentru ca nu miau explicat de unde aceste comisuoane si de ce platind cca 2ooroni pe luna nu scade nimic ci imi creste mentionez ca acum 4 ani am scos o suma de bani dupa card astept un raspuns daca mai sunt persoane in aceasta situatie va rog sami spuneti cum ati rezolvato

 59. Mocanu Lili said

  am October 11 2010 @ 7:42 pm

  Bunaziua. Asi dori sa-mi trimiteti .ISTORICU CONTULUI ;COPIEDUPA CONTRACT ;CONDITI GENERALE DE EMITERE SI UTILIZARE A CARDULUI EUROLAID.

 60. bagiulov domnica said

  am October 24 2010 @ 6:36 pm

  vreau sa stiu cate rate mai am tinand cont cala soldul final de plata este egal cu 0, nr card este-9300511164243010. vreau un raspuns urgent pe adresa aceasta de mail si vreau sa stiu cati roni mai am de depus .

 61. bagiulov domnica said

  am October 24 2010 @ 6:38 pm

  vreau sa stiu cate rate mai am tinand cont cala soldul final de plata este egal cu 0, . vreau un raspuns urgent pe adresa aceasta de mail si vreau sa stiu cati roni mai am de depus .vreau si un desfasurator mai amanuntit.pe numele meu bagiulov toma

 62. vizitiu irina said

  am November 15 2010 @ 10:26 am

  as vrea sa stiu si eu cit mai am de platit daca se poate
  am incercat sa va sun dar nici un raspuns

 63. alupului petru pavel si alupului iulia mirela said

  am November 25 2010 @ 6:47 pm

  rog sa ni se spuna ce suma mai avem de plata.de la luna la luna tot cresc ratele.ce se intampla in cazul in care ,perioada de rambursare sa terminat si ratele sunt platite lunar.dar,nu am platit ratele la data care trebuia si au crescut penalitati si comisioane?mai am rate dar cardurile euroline sunt hotie.ori platesti la zi ori nu,aici ai de platit toata viata.

 64. nuntean oliver said

  am November 25 2010 @ 7:51 pm

  sa sugeti pula fraierilor de la mine nu vedeti nici un bani

 65. Marin Ioana said

  am December 16 2010 @ 12:26 pm

  IN LUNA SEPTEMBRIE 2010 AM PRIMIT O FACTURA CU 12.37 SOLD FINAL DE PLATA…IAR IN LUNA NOIEMBRIE MI-A FOST TRIMISA O ALTA FACTURA CU SUMA INITIALA DE 83.47 …MA INTREB DE CE ..PENTRU CA AM PRIMIT PANA ACUM FACTURI CU 00.00 MINIM DE PLATA ….TREBUIE SA FAC O CERERE DE RETRAGERE A CARDULUI ?

 66. SAROSI KATALIN said

  am March 16 2011 @ 9:35 am

  Am cumparat acum 4ani in valoarea de 600RON am platit timp de un an cum a fost si in contract si si tot mai platesc minim de plata pina ziua de azi si tot mai am datorie 1200RON.Asi vrea sa stiu cum e posibil asa ceva sa tot platim si tot ramanem cu datorii.Vreau o explicatie daca e cineva sami raspunde corect si sa nu minte!!!!!!!!!!!!!!

 67. SAVA CRISTINA said

  am April 4 2011 @ 4:27 pm

  AN INTERMEDIU TELEFONULUI DAT AZII SI PURTAND O DISCUTIE CU O PERSOANA DE CONTACT LA ACEASATA FIRMA DE CARDURI NU MA PUTUL LAMURI DE CE TIMP DE 5 ANI PLATITI LA ACEA RATA LA CARE AM PLATIT MEREU O SUMA MAI MULTA DECAT ERA NORMAL MEREU CU UN LEU TIMP DE 5 ANII MU MISA FACUT NICIUN CALCUL CORECT SI BA DIN CONTRA AM PLATIT SI CEA DE A 60 RATA
  PLUS CA AM PRIMIT ULTIMA ULTIMA FACTURA DE PLATA CARE DUPA SOCOTELE MEA NUMAI TREBUIA PLATITA IAR AZII 040420011 CAND AM SUNAT SA PRIMESC JUSTIFICARI AM MAI PRIMIT O INFORMATIE DE A MAI AVEA DE PLATA 5 LEI ANCHIDEREA CARDULUI DE CE NE FURATI PE FATA SI NU TINTETI DE CLIETII BUNI SI FFFF BUNI PLATNICI CINE VA DA VOIE SA FACETI TREABA ASTA SA NE FURATI PE FATA NU AM SA MAI FAC RATA AN VIATA MEA CA MATI DEZAMAGIT TOTAL AMI PARE RAU PENTRU VOI CA NU VA PASTRATI CLIENTII BA DINCONTRA VII ALUNGATI SCRISA DE SAVA CRISTINA BRAILA.

 68. APOSTOL MARIANA said

  am April 10 2011 @ 2:09 pm

  In data de 4 septembrie 2010,am primit prin posta de la EFG Retail Service IFN S.A.o instiintare precum ca s_au schimbat anumite functii in folosirea cardului EuroLine.Eu nu il folosesc si e si expirat.Ce fac cu el si de ce mi_ati adus la cunostinta aceste notiuni???Multumesc!

 69. Dumitrache Luminita said

  am April 19 2011 @ 2:25 pm

  In anul 2007 am luat in rate cu cardul de la Altex in suma de 46oo lei(46000 mil vechi);rata mi sa terminat de plata …dar mia trimis extrasul de cont pe 04 2011 ca mai am de plata 5370 lei CUM este posibil asa ceva chiar isi bat joc de noi poate cineva sa ne raspunda si noua sa nu ne mai trateze ca……nu pot sa ma pronunt chiar CAMATARIE sa ne bage de plata ce vor iei nu ce ne spune la contract.POTI SAI INTREBI MULTE LA TELEFON DAR TOT CA IEI FACE NU SA LAMUREASCA OMUL NU MAI MERITA SA FACI CU IEI NICI MACAR O RATA.

 70. ichim marian said

  am June 29 2011 @ 8:17 am

  primesc de la voiextras lunar?de ce?eu nu mi-am inoi cardul v-am trimis demult sa ma excludeti din datele voasrtre cam din2009?nu imi permit sa il mai folosesc fiind pensionar?va multumesc!sper ca veti reyolva

 71. curt elena luiza said

  am July 18 2011 @ 5:27 pm

  buna ziua
  am card de la dv si ma-ti anuntat ca nu mai opriti comisioane peste comisioane,in fine nu asta ma deranjeaza ci faptul caimi opriti 32,8%de doua ori si nu cred ca este corect.Eu cardul l-am avut pt ca am achizitionat acum sapte ani in rate un prod,pe care l-am platit la timp binenteles,dar stupoare cand m-am uitat pe extrasul de cont am vazut ca-mi opriti dobanda pentru cumparari in rate si dobanda extras card.
  Eu am terminat rata acum cinci ani si mai bine credeti ca-i in regula? Daca nu ma lamuriti carei treaba ma voi duce la protectia consumatorului sa ma lamureasca ei,si inca ceva decand se calculeaza dobanda pe luna si nu pe an asa cum e normal?Astept raspuns.
  Multumesc

 72. mihaela said

  am July 21 2011 @ 12:25 pm

  buna ziua,sunt mihaela din bacau si nu cred, sunt convinsa ca va bateti joc tare de noi romanii.vom merge multii dintre noi sa luam masuri drastice la directiile abilitate,care ne pot ajuta cu hotiile care le faceti dvs.multumesc.

 73. mihaela said

  am July 21 2011 @ 12:31 pm

  buna ziua la toti romani si eu sunt in aceeiasi situatie ca si dvs,aveti mare grija cu acesti oameni sunt camatari,eu una am facut sesizare la protectia consumatorului si astept raspuns de la dumnealor.va pwp.

 74. Maria said

  am September 15 2011 @ 2:23 pm

  Am luat un laptop in urma cu 3 ani…am platit rata pana in martie..de atunci nu am mai depus niciun ban in contul d-voastra.Si acum imi trimiteti acasa hartii ca am de plata 8056.09 ron…se poate asa ceva????dupa ce am platit aproape 3 ani…sa imi triplati suma leptopului….nu am platit rata de 5 luni…dar nu cred k in 5 luni s-au acumulat 8056ron????voi nu va ganditi…si acum imi luati din pensie bani…eu cu ce ma mai descurc???nu zic sa nu luat dar din 500 ron …voi imi luati in fiecare luna 340 ron….astept un raspuns…

 75. birlez petruta said

  am September 22 2011 @ 4:47 pm

  vreau sa lichidez contul .

 76. buta magdalena said

  am November 7 2011 @ 10:01 am

  sunt si eu in aceeasi situatie ca voi toti . va rog hai sa ne unim pt ca am ajuns la disperare . ne baga in pamant de vii . oare e posibil asa ceva?

 77. arsene marin said

  am November 23 2011 @ 11:06 am

  buna ziua ,sunt clientul vostru si nu primesc nici o factura prin corespondenta .am cumparat un produs in 12 rate fixe din luna iunie anul anta si am primit o singura fractura dupa 2 luni unde am dat si un comision de plata intarziata si de atunci nu am mai primit nici o factura.eu lunar depun banii in contul respectiv dar as dori factura in fiacare luna asa mi se pare normal astept raspuns urgent nu vreau sa am probleme din cauza asta .va multumesc si astept raspuns

 78. marcu aurel costin said

  am November 28 2011 @ 9:07 am

  buna ziua as dorii sa stiu si eu de ce am primit un plic an care mi se cere sa platesc suma de 13.65roni,de moment ce eu v-am solicitat anchiderea cardului,antreruperea a orice relatie cu aceasta institutie,(cardul nici nu mai este valabil9300516087871011).au omis sa ma prezint:marcu aurel costin,fiul lui ion si sanda(,alte date daca mai sunt necesare vi le voi da telefonic daca mi le solicitati),va rog sa-mi faceti anchiderea cardului mai sus mentionatNU MAI DORESC NICI UN ALT CARD DE LA DUMNEAVOASTRA.DOCUMENTUL VA ROG SA MIL TRIMITETI PRIN EMAIL LA ACEASTA ADRESA,ANSA VA ROG CU UN SCRIS MAI MARE NU CA CEL PRECEDENT CA A FOST NEVOIE SA-L CITESC CU LUPA.VA MULTUMESC ANTICIPAT,SI ASTEPT REZOLVAREA AN CEL MAI SCURT TIMP. MARCU AUREL COSTIN NR TEL 0732569652 28/11/2011

 79. Petre Viorica said

  am December 27 2011 @ 4:04 pm

  mha oameni buni nu mai platiti la acesti hoti deoarece se fura mult prea mult si nu e frumos ceea ce fac ei. vb in numele sotului care a cumparat celor 2 fetite un calcolator de la “altex” acum 4 ani.
  ni s-a dat un card euloline din care nu am scos decat aproximativ vreo 4 mil (vechi).acum am ajuns la 13 mil. nu se poate asha cv. sh astia merg pana unde voe ei cu hotia lor deoarce le merge ff bne traba au de unde sa fure . propun celor care li se fura sa nu mai plateasca hotilor bani care nici ei nu stiu de unde vin.
  haide`ti sa facem intr-un fel sa nu ishi mai bata joc de noi sa platim ca prostii.
  va multumesc.

 80. gibssbig said

  am January 8 2012 @ 2:06 pm

  Domnilor ce facem cu acesti nenorociti care ne jupoaie???a ciu e tara asta?suntem toti fara exceptie pavaliti de ei,si nu putem face nimik.
  am cumparat un calc.si lam platit de 4ori.JAF LA DRUMUL MARE!!!!
  IN PLUS DACA PLATESTI CU ANTICIPATIE TE TAXEAZA CU 45LEI.CE ESTE DE FACUT CINEVA SA IMI SPUNA DACA POATE MS.MULT.

 81. alupului iulia si alupului petru said

  am January 19 2012 @ 2:02 pm

  daca nu faceti ceva sa fie esalonata suma care trebuie sa o platesc nu mai platesc un leu.indiferent ce se va intampla.nu am avut sa platesc doua luni si a crescu inzecit.veniti sa va luati mobila si la revedere

 82. TUDOSA MARIA said

  am February 21 2012 @ 1:56 pm

  OAMENI BUNI NU MAI PLATITI CACCI ACESTI OAMNEI SUNT NISTE TARFICANTI ADICA OAMNEI RAI SE GANDESC SA JEFUIASCA OAMNII DE BANI LOR ALCEVA NAU CE FACE NU SUNT DECAT NISTE HOTI.

  AM CUMPARAT UN CALCULATOR AN VALOARE DE 2150,SI LAM PLATIT PANA LA ORA ACTOALA DE 3 ORI NUI CORECT SA IEU SUN LA BUCURESTI SA MISE DIE O EXPLICATIE SI EI NU STAU DE VORBA CU CEL CARE ARE DE PLATIT???DECAT CU TITULARUL CONTULUI?????PAI EL DACA NU MAI EXISTA DE UNDE SAL MAI IAU PE ACEST DOMN??????DACA NU MAI ESTE AN TARA?????SAU PE PAMANT????
  VA ROG DIN TOT SUFLETUL MEU…….AJUTATIMA SA SCAP????SAU DATII-MI UN RASPUNS PRIN E-MAIL?CA TELEFONIC NU SA PUTUT?????NR MEU DE TELEF ESTE 0741430204????ASTEPT RASPUNS DE LA D-VOASTRA!!!!VA MULTUMESC ANTICIPAT PTR ANTELEGERE

 83. vidroi pachel tecuci said

  am February 22 2012 @ 1:56 pm

  buna ziua am cumparat de la altex un frigider si un aragaz in valoare de 1500 roni in august 2006 de atunci si pana astazi am platit rate in valoare de 4650 roni la inceputul anului am decis sa nu mai platim nici-o rata dar astazi ne-au sunat sa platim din urma pe factura ne spune k mai avem de plata 3200roni ce putem face cu hotii acestiea k nici eu nici sotia nu muncim k stam la tara si deabia reusim sa platim facturile lunare va rugam datine si noua un sfat ce sa facem va multumim pt timpul acordat

 84. Botezatu Ionel said

  am July 27 2012 @ 4:44 pm

  …sint client EFGR in data de 06.12.2010 si am fost foarte multumit de ei(format factura cu date,aparitie la termen,etc.) pina la data de 27.o7.2012 cind sa vedeti ce-am patit…
  Am vrut sa contractez un credit la o banca si acolo mi-au facut interogare Birou de Credit unde am iesit foarte bine (asa cum si eram) dupa care mi-au mai facut o interogare la Centrala Riscului de Credit unde pe data de 31.03.2012 apar cu un credit de 20984 lei – si doamne fereste eu nu am facut nimic,cardul l-am folosit numai pentru plati in numerar la Bankpost ! Va dati seama ce am patit,am fost luat de neserios si am pierdut si posibi
  litatea de a contracta creditul.In comentariile de mai sus nu am intilnit nici o situatie ca a mea !
  Doamna EFGR RETAIL SERVICES IFN S.A.am contactat un avocat specialist in probleme de acest fel si urmeaza ….

 85. artimencu vladimir said

  am July 30 2012 @ 5:09 pm

  am card efg din anul 2004-2005 si de atunci tot platesc rata si ma anuntati mereu ca am depasit limita de credit ceia ce teoretic e absurd va rog sa cautati in baza de date si sa vedeti ca eu am platit o suma mult mai mare decat bani care iam luat de la voi va rog sa nu va bateti joc de oameni sa nu mai furati pe fata in fiecare luna am platit cat ati trecut pe extras la rubrica minim de plate chiar si in plus vedeti platile efectuate. Va rog s-ami dati o explicatie plauzibila in cel mai surt timp altfel sar putea sa va dau in judecata sau sa nu mai platesc

 86. banu mariana said

  am July 31 2012 @ 6:37 pm

  sa va fie rusine ca nu raspundeti la telefon.am nr de card 9300517198152010 .as dori sami trimiteti desfasuratorul la ratele care leam platit timp de 5ani.am scos de pe card 1200 de lei platesc rata luna de luna si tot mai am de plata407582.eu stiu ca an momentul cand ai facut un credit ti se spunesuma care trebuie sa oachiti antrun anumit timp.daca numi trimiteti desfasuratorul cat mai repede eu nu va mai dau nici un ban si actionez an instanta.mati furatdestul .sa va fie rusine .aveti destule reclamatii. de pe urma noastra traiti.

 87. lupascu florin said

  am August 26 2012 @ 8:27 pm

  si eu am avut un card promtactiv si de la 1800 de lei am ajuns sa platesc 3800 de lei cu o rata de 200 ron pe luna. Acum mai nou ei domni hoti de la efg retail mau scos dator cu luna iulie neplatita dar si august, dupa cateva certuri plata pe august sa gasit dar iulie nu. Ce se intampla de ne fura asa. Nau si ei o limita. Am vazut foarte multe mesaje si cu alte persoane in aceasta situatie si nimeni nu face nimic cu acesti hoti ordinari care nu ne va lasa sa terminam de dat bani la ei. Mi-e frica de acum ce se va intampla din IANUARIE cand in mod normal as termina de plata la ei. De la un tel in valoare de 500 ron si un card de 1800 ron am ajuns la 3800 ron. Ajutatine cei care aveti puterea in maini ,faceti ceva. VA MULTUMESC \ PS FLORIN DIN MACIN JUD TULCEA

 88. pol brendon said

  am November 19 2012 @ 10:41 pm

  mai oameni buni am citit mesajele voastre toate doar va plangeti va intreb ,,,a venit vreo unu la usa voastra sa va ceara banii inapoi????? intreb si eu ,,, va vor suna si vor ameninta cu executarea silita nu .i bagati in seama nu mai platiti NICI UNU nu ati girat nimic si majoritatea au platit toti baniii,,,ati fost corecti…ajunge stop va spun fruntea sus nu au ce ne face.

 89. Panduru florentina said

  am November 26 2012 @ 11:02 am

  as vrea sa imi trimeteti si mie suma la Cardul cu numarul 9300512358791012 ,cat este de lichidat ca ,vreau sa lichidez imprumutul..si Cardul sal inchis Imputernicita este Panduru Filofteia.Din curtea de Arges.nr de tel
  0728745580
  Astept un raspuns de la Dv ,va multumesc

 90. Panduru florentina said

  am November 26 2012 @ 11:05 am

  As vrea sa lichidez suma si sa inchid cardul.cu numarul9300512358791012 Imputernicita este mama ,cu numele,Panduru filofteia ..din orasul Curtea de Arges..astept raspuns din partea demneavoastra cum sa procedez.multumesc

 91. Marin maria said

  am January 3 2013 @ 6:10 pm

  Doamnelor,Domnilor ,ce este de facut cu aceasta firma ,ma-m saturat platind si degeaba ,m-a trezesc de pe o luna pe alta ca am de platit o suma mai mare ,si suma mea nu scade ,la o suma de 1900 ron ,am aceasta rata din 2009,in care platesc 120 ron pe luna ,si dupa 3 ani ma trezesc ca mai am 2900 ron .CE ESTE DE FACUT IN ACEASTA SITUATIE .VA MULTUMIM

 92. lanter said

  am March 13 2015 @ 12:31 pm

  euroline bate joc de oameni,sa le fie rusine,fura bani de la oameni.cum poate sa mai existe!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: