Banner

Nu dati curs inselatoriei FILE YOUR CLAIMS

Tweet this

---------- Forwarded message ----------
From: Iulian Urban <iulian.urban@gmail.com>
Date: Tue, Oct 14, 2008 at 4:52 PM
Subject: Re: Am primit si eu mailul cu posibilul castig :Fw: File Your Claims
To: m.dragotoiuraduta@yahoo.com
Buna ziua d-na Mariana
Este in mod evident o inselatorie denumita phishing; nu le dati curs si nu le transmiteti nici un fel de date.
Urban Iulian


On Tue, Oct 14, 2008 at 10:44 AM, Mariana Dragotoiu Raduta  wrote:







Buna ziua

Sunt Mariana Dragotoiu si am primit acest mail care imi cere sa dau date despre mine.

Este oare o inselatorie?

--- On Tue, 10/14/08, Claims Office <jenn.harvie@ns.sympatico.ca> wrote:


From: Claims Office <jenn.harvie@ns.sympatico.ca>
Subject: File Your Claims
To: info@winner.org
Date: Tuesday, October 14, 2008, 12:14 AM
Contact Mr.Harry Bricks(claimsofficedept@btinternet.com)for the claims of
£1,000,000.00 GBP in the NATIONAL LOTTERY
Electronics Award 2008.Claims
information:Fullname,Occupation,Nationality,Residential Address,Phone.

Best Regards
Mr.Harry Bricks
Tel:+44- 704-571-0545





Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com







Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 1091

5 Comentarii pana acum»

  1. cristi said

    am October 14 2008 @ 5:13 pm

    nu este o inselatorie….eventual contacteaza-i si transfera-ti toti banii in conturile comunicate de ei….

    inca mai exista oamnei care nu inteleg ca : banii se castiga doar prin munca !!!

    Doamne..!!!!!!!!!. in ce lume traim si ce oameni vor vota in noiembrie.
    sa ne ajute Dumnezeu!!!

  2. cristi said

    am October 15 2008 @ 1:31 am

    Si eu sunt prost, insa cand ma uit in jur creste inima in mine si prind curaj.

  3. Bogdan said

    am October 15 2008 @ 7:27 am

    sa fi castigat oare d-na Mariana premiul cel mare si tu Cristi o descurajezi total ? :) )) stupid girl
    sa auzim de mai bine!

  4. Yull said

    am October 15 2008 @ 8:13 am

    am primit zeci de asemenea mailuri. Ce naiba, nu se vede din adresa expeditorului ca este ceva in neregula? Nici o institutie nu trimite mailuri de pe adrese facute pe siteuri de gazduire gratuite gen gmail sau yahoo sau, ca in acest caz, ns.sympatico.ca
    Daca identific de unde sunt nr de telefon, fac o reclamatie la Politia respectiva, am trimis cel putin 4-5 sesizari la Scotland Yard (expeditorii aveau numere de GB)

  5. mihai said

    am October 15 2008 @ 8:50 am

    Ati incercat vreodata sa vajucati cu ei??
    Totusi muncesc. Cand cred ca si-au gasit prostul sa vedeti ce va mai cauta la telefoane….. Nu-i o avere, dar totusi telefonul costa ceva. Deci investesc!
    Majoritatea sunt totusi chiar ei naivi. Orice hartii le cereti,orice va trimit. Grosolan contrafacute.
    Totusi unii….
    Dar nu mor!! Pentru ca pe lumea asta sunt totusi si foarte multi prosti si creduli.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu:



Urban Clean