Atac phishing in numele Raiffeisen ” Tariful taxelor de intretinere a fost modificat”
---------- Forwarded message ----------From: Raiffeisen Bank <online@rzb.ro>
Date: 2008/9/17
Subject: Tariful taxelor de intretinere a fost modificat
To:
Raiffeisen Bank a modificat tariful taxei de intretinere pentru conturile Raiffeisen Online.
Pentru a te informa despre schimbarile efectuate de Raiffeisen Bank urmeaza adresa web de mai jos:
http://www.raiffeisenonline.ro/ghid_utilizare.htm#cap4_10
Iti multumim ca ai ales serviciile Raiffeisen Bank
______________________________
© Raiffeisen Bank 2006
Delivered-To: iulian.urban@gmail.com
Received: by 10.150.11.19 with SMTP id 19cs352921ybk;
Tue, 16 Sep 2008 16:16:48 -0700 (PDT)
Received: by 10.65.197.16 with SMTP id z16mr3054333qbp.82.1221607007740;
Tue, 16 Sep 2008 16:16:47 -0700 (PDT)
Return-Path: <online@rzb.ro>
Received: from mail.hhanj.org (mail.hhanj.org [72.165.183.227])
by mx.google.com with ESMTP id s31si2515925qbs.11.2008.09.16.16.16.46;
Tue, 16 Sep 2008 16:16:47 -0700 (PDT)
Received-SPF: fail (google.com: domain of online@rzb.ro does not designate 72.165.183.227 as permitted sender) client-ip=72.165.183.227;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=hardfail (google.com: domain of online@rzb.ro does not designate 72.165.183.227 as permitted sender) smtp.mail=online@rzb.ro
Message-Id: <48d03e5f.1f2d400a.548b.0620SMTPIN_ADDED@mx.google.com>
Received: from User ([74.223.195.227])
by mail.hhanj.org (Merak 8.5.0-9) with ASMTP id WGH39807;
Tue, 16 Sep 2008 19:17:07 -0400
From: "Raiffeisen Bank"<online@rzb.ro>
Subject: Tariful taxelor de intretinere a fost modificat
Date: Tue, 16 Sep 2008 19:14:46 -0400
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
charset="Windows-1251"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
<p><font face="Verdana" style="font-size: 8pt"><span style="font-weight: 700">
Raiffeisen Bank </span>a modificat tariful taxei de intretinere pentru conturile
<b>Raiffeisen Online</b>.</font><br><font face="Verdana" style="font-size: 8pt">
Pentru a te informa despre schimbarile efectuate de <b>Raiffeisen Bank</b>
urmeaza adresa web de mai jos:</font></p>
<p><span style="text-decoration: none">
<font face="Verdana" style="font-size: 8pt; font-weight: 700">
<a href="http://074.057560575/.eBankingWeb/login.html">
http://www.raiffeisenonline.ro/ghid_utilizare.htm#cap4_10</a></font></span></p>
<p align="left"><font face="Verdana" style="font-size: 8pt">Iti multumim ca ai
ales serviciile <b>Raiffeisen Bank</b></font></p>
<p align="left"><b><font face="Verdana" style="font-size: 8pt">
______________________________</font></b></p>
<p align="left"><font size="1" face="Verdana">© Raiffeisen Bank 2006</font> </p>
Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa Senatorului : iulian.urban@gmail.com
Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro































Delia said
am September 18 2008 @ 8:34 am
Si eu am primit acelasi mesaj. Cum se poate scapa de atacurile astea?
sealview said
am September 18 2008 @ 11:39 am
Da! Si eu am primit acest mesaj!
Eu ma intreb de unde afla acesti hackeri lista de contacte a Bancilor.???
Ce fel de securitate ofera celor din mailing list-ul lor?
Ieri 17.09.2008, cand am primit acest e-mail in prima faza m-am intepat si am facut click pe acel link. Insa am vazut logoul VeriSign Security, iar browserul meu nu-mi arata, la link-ul in care ma aflam, afirmatia (o iconita albastra langa adresa) cum ca acest site este verificat de VeriSign. Apoi imediat am vazut ca defapt adresa este numerica.
Evident ca am inchis imediat browserul.
Totusi de unde stie hackerul ca eu am cont la Raiffeisen?????
ildiko said
am September 18 2008 @ 12:32 pm
Si eu am primit inca doua mailuri una dupa alta.
Nu am cont la aceasta banca.
Sau poate am si eu nu stiu.
Asta ar fi si mai grav.
Calin said
am September 18 2008 @ 3:08 pm
Si eu am primit acest mesaj. Nu este primul si nu o sa fie nici ultimul.
De fiecare data am redirectionat acest mesaj catre online@rzb.ro care mi-a multumit ptr info. Nu am raspuns niciodata celor care au trimis mesajele ptr ca … nu e cazul.
Cei care trimit mesajele nu stiu ca sunteti sau nu clienti RBR. Ei incearca si unde prinde, prind. De asta se si cheama “phishing”: cei neinformati, neatenti sau naivi vor plati tributul.
Bazele de date cu adrese de mail sunt de vanzare pe Net! Desi phishing este o infractiune, in RO inca nu s-a auzit de hackeri prinsi deci … vor continua.
Nu dati curs acestor invitatii si nu se va intampla nimic. Fie trimteti mesajul la RBR sau la banca mentionata, fie dai un telefon si informati-va.
Mult succes, ca asa e viata!
Andrei Pit said
am September 18 2008 @ 6:02 pm
ei nu stiu daca tu esti client raiffeisen ,, am primit astfel de mesaje si pt banca transilvania . oamenii au o lista de vreo cateva milioane de adrese de e mail , la care trimit mesajul , de scapat nu se poate scapa , trebuie doar sa avem grija si sa nu uitam CA BANCA NU TRIMITE E MAILURI PRIN TI SE CERE SA TE LOGHEZI!!!!
VIOREL URBAN said
am September 18 2008 @ 6:06 pm
@ Andrei Pit – de scapat nu se poate scapa > DE CE ZICI ASTA ?
Mandrake said
am September 20 2008 @ 8:49 pm
Salutare colegi,
nemernicul/nemernicii care trimit aceste mesaje nu stiu daca tu ai sau nu un cont la RB, acestia trimit mesajele in masa, si logic, catre adrese email cumparate de la alti retardati care se afla prin internet.
Daca te uiti putin, majoritatea mesajelor sunt trimise catre adrese email ale utilizatorilor Yahoo, Googlemail si Hotmail, extrem de putin catre adrese email ale domeniilor personale.
…poate da acest lucru de gandit in masa utilizatorilor romani care au facut Y!Messenger-ul sa fie *Biblia romanului in Internet*
RB arata prin reactiile mediocre, importanta cu care trateaza ce se intampla cu clientii lor.
Cu stima
Andrei said
am August 5 2009 @ 1:36 pm
Eu ma gandesc sa cer sa fiu platit pt tot acest deranj. Daca careva din voi are vreo curiozitate ascunsa, il sfatuiesc sa bage un trace pe toate adresele si ip-urile.
O sa vedeti ca majoritatea celor ce le primesc sunt clientii lor, restul de umplutura doar.
Apoi, o mare parte din mailuri sunt redirectionate direct de pe serverul lor. Uimitor ce scoate romanul in plina criza. Adevarat ca prostia nu costa, e legala si nu se trateaza…dar totusi…
Eu va propun ca toate datele ce le obtineti sa le trimiteti la Protectia Consumatorului. De ce?
Simplu, Raiffeisen chit ca se implica , le convine. O amenda tapana sigur le-ar taia cheful si ar angaja poate o companie mai capabila in domeniul securitatii virtuale. Nu uitati, traim intr-o tara de rahat, si asta ne obliga sa-l mancam, dar nu si inghiti.