Banner

BCR a vandut creditul meu catre o firma de recuperare debite fara sa ma anunte !

Tweet this

M Georgiana din Alba Iulia s-a adresat echipei de la www.AsistentaPentruConsumatori.ro cu urmatoarea problema :
Ma numesc M.Georgiana.

Sint din Alba Iulia si ma confrunt cu o problema pentru care am nevoie de un sfat juridic competent, motiv pentru care, observind din site-ul http://www.urbaniulian.ro ca ati raspuns unor situatii similare cu cea pe care urmeaza sa v-o expun, m-am adresat Dumneavoastra, cu speranta ca ma veti ajuta.
In 25.03.2005 am incheiat cu Banca Comerciala Romana - sucursala Alba Iulia un contract de credit pentru nevoi personale, avind numarul 616 pf, pentru suma de 229.000.000 lei cu dobinda de 18,5 % pe an si conditia de rambursare in 10 ani, suma ce mi-a fost varsata in contul meu  de credit nr. 2061.L-14292.4/ROL, deschis in acest scop la aceeasi banca.
Am rambursat conform graficului stabilit initial cu banca, sumele prevazute, prezentindu-ma lunar la ghiseul bancii, ultima plata fiind facuta pe 30.04.2008.
Din motive absolut justificate din punctul meu de vedere, si fara scopul de a insela banca, nu am putut plati doua rate consecutive.
Prezentindu-ma pe 31.07.2008 la banca pentru plata unei rate din credit am avut surpriza sa fiu informata de catre functionara de la ghiseu ca contractul meu de credit nu mai figureaza in evidentele BCR.
Deoarece functionara nu imi putea oferi alte informatii am mers la inspectorul de credite cu care incheiasem contractul pentru a cere lamuriri.
Aici am primit, pe un ton iritat, citeva relatii, printre care faptul ca, desi eu plateam sumele conform graficului, datorita modificarii dobinzii ratele crescusera si, din plata sumelor respective se acopereau intii dobinzile, astfel ca ramineam descoperita cu creditul, motiv pentru care eram inregistrata cu restante si ca, de aceea contractul de credit fusese "vindut" catre firma de recuperare EOS KSI.
La aflarea acestui lucru am cerut copia documentelor prin care mi se adusesera la cunostinta modificarile contractuale si confirmarea faptului ca primisem aceste instiintari.
Atunci am aflat ca banca nu mai detinea nici unul din documentele ce constituiau dosarul meu de creditare deoarece fusesera preluate de firma de recuperare.
Intrucit toate deciziile bancii in ceea ce ma privea au fost luate fara a mi se aduce la cunostinta nimic, nici macar verbal, am considerat necesar sa ma prezint in audienta la directorul sucursalei, ceea ce s-a intimplat in data de 13.08.2008.
Si cu aceasta ocazie am fost tratata cu aceeasi lipsa de respect primind raspunsuri in doi peri, pe un ton arogant si iritat.
Mai mult decit atit, la solicitarea mea de a-mi fi puse la dispozitie documentele care ma priveau (copie contract de credit, acte aditionale care sa dovedeasca modul in care se recalculasera sumele, comunicarile scrise si confirmarile acestora prin care fusesem informata de decizia bancii de a recupera creditul pe orice cale), mi s-a comunicat sec ca banca nu mai detinea nici un act, incheindu-se astfel timpul acordat pentru audienta.
Imediat dupa prezentarea mea la banca am fost contactata telefonic de un operator al firmei EOS KSI Romania, care, pe un ton ridicat si un pic amenintator, imi comunica ca datorez o suma acestei firme, o suma ce depasea restanta mea la credit, adica 234.000.000 lei.
- Fac precizarea ca de la data incheierii contractului de credit eu am rambursat suma de 115.280.490 lei, suma ce a acoperit doar dobinzile la credit -
In plus, operatoarea imi comunica ca va trebui sa rambursez toata suma ce acoperea creditul intr-o singura transa, sugerindu-mi sa ipotechez bunurile personale pentru a obtine un nou credit cu care sa acopar creditul actual.
Mi-a comunicat telefonic un cont in care eu urma sa vars suma respectiva, cu precizarea ca va reveni in cazul in care eu nu ma voi achita de obligatie, lucru ce a si inceput sa se intimple sub forma unor mesaje telefonice prin care imi reamintea discutia purtata.
Intrucit nu am fost informata in scris de faptul ca aceasta firma a preluat contractul meu de la BCR, si pentru ca nu mi s-au adus la cunostinta documentele detinute de aceasta societate referitoare la persoana mea, consider ca nu trebuie sa dau curs celor discutate telefonic cu operatoarea EOS KSI.
Acesta este motivul pentru care ma adresez Dumneavoastra, cu rugamintea de a ma consilia si de a-mi oferi citeva solutii pentru situatia creata.
Cu speranta ca imi veti acorda putin din intelegerea si timpul Dumneavoastra,

Ce se poate face intr-o asemenea situatie ?

O creanta se poate vinde unei agentii de colectare debite, sau catre orice alta persoana juridica sau fizica .
Cu toate acestea conform Deciziei 2852 data de Inalta Curte de Casatie si Justitie in 10 octombrie 2006 este bine de stiut de catre restantierii care se confrunta cu o asemenea situatie faptul ca CESIUNEA CREANTEI NU ESTE OPOZABILA DEBITORULUI daca acesta nu a fost NOTIFICAT IN SCRIS in legatura cu realizarea acestei cesiuni , ca forma de opozabilitate a acestei operatiuni, ori prin inscrierea contractului la Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.


Cesiunea de creanţă este o modalitate de  transmitere  a obligaţiilor  în formă convenţională, prin care un creditor (cedent) transmite o creanţă a sa unei alte persoane (cesionar), debitorul creanţei fiind obligat faţă de cesionar, odată cu îndeplinirea formalităţilor de opozabilitate a acestei operaţiuni, fără a  i se cere consimţământul. Ca atare nu este necesar constimtamantul restantierului insa el trebuie NOTIFICAT ca sa stie cui are de plata debitul.Cesiunea  de creanţă  odată investită cu formulă executorie  reprezintă un titlu executoriu supus executării silite. Debitorul cedat are la îndemână împotriva cesionarului, toate mijloacele de apărare pe care le putea opune cedentului, pe altă cale procesuală specifică contestării executării, a cărei nulitate se poate constata pe alte căi. In cazul d-nei Georgiana din Alba Iulia, dansa poate sa opuna in Justitie agentiei de colectare debite, faptul ca :
[1] nu i-au fost respectate drepturile intrucat nu a fost notificata in legatura cu majorarea ratei dobanzilor
[2] nu a primit extrase de cont
[3] nu a primit noi grafice de rambursare odata cu majorarea ratei dobanzilor si comisioanelor
[4] majorarea dobanzilor si ratelor nu au fost negociate cu ea, ci au fost operate unilateral si fara sa fie informata, de catre banca
[5] poate sa reclame aceste nereguli la ANPC
[6] poate cere anularea contractului si a obligatiilor de plata in Justitie; intrucat contractul a fost deja cesionat de banca, Georgiana va trebui sa cheme in judecata agentia de colectare debite care a cesionat creanta.De asemenea, pentru cei care considera ca sumele care li se cer la plata sunt abuzive eu i sfatuiesc sa procedeze exact cum am scris in acest material  :
http://www.urbaniulian.ro/2008/06/19/cum-procedam-cand-ni-se-cere-plata-unei-restante-de-catre-o-agentie-de-colectare-debite-strategia-de-validare-a-restantei/


Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa iulian.urban@gmail.com

Foto : infotravelromania.ro
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 14028

24 Comentarii pana acum»

 1. TUCHEAC CORNELIU FLORIN said

  am August 18 2008 @ 10:14 pm

  Eu am avut probleme cu Romtelecom din cauza ca mi sa suspendat postul telefonic in luna Aprilie 2007 iar in luna August mi sa desfiintat linia telefonica avind un debit de 520 lei.Eu am primit o instiintare de plata in luna Aprilie anul acesta ca aveam de platit 220 iar in luna Mai 221 lei dar a intervenit Romtelecom si a renuntat la dosarul meu si am platit numai 156,51 lei deci nu am mai platit comisionul pe care trebuiam sa il platesc de 5 lei agentiei de colectari debite EOS-KSI ROMANIA dae de ce am ajuns eu atunci la aceasta agentie de colectari debite .Nu ca nu as fi platit factura gresit am platit-o dar pe contul nou iar eu trebuia sa o platesc in contul vechi asa ca pina la urma totul a iesit bine deci sa fie clar la mine nu a fost vorba de rea vointa ci de un accident nefericit la acea vreme.Asa ca pina la urma sa terminat totul cu bine.

 2. Alex said

  am August 19 2008 @ 7:40 pm

  cesiunile EOS KSI sunt inregistrate in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare.
  Pe de alta parte toti debitorii cu contracte cesionate sunt instiintati in scris in legatura cu cesiunea…apar aici insa alte probleme legate de factorul postal.
  Din cate stiu eu BCR nu vinde niciodata creante cu daor 2 luni vechime….si nu reziliaza astfelde contracte…ar fi ilogic…2 luni nu reprezinta o perioada de panica pt banca…
  Din cele expuse suma nu este deloc mare, tinand cont ca in 203 ani s-au depus mai mutl de 100 mil in conditiile unui credit de 250mil sa zicem si perioada ramasa de rambursat, peste dublul perioadei trecute prevede o suma de mai putin de dublu din cat s-a depus deja.. Trebui tluat in calcul ca pe langa suma ramasa nerambursata si declarata scadent anticipat banca a solicitat si ratele restante si dobanda penalizatoare pentru acea perioada…
  Daca situatia este adevarata, adica intarzierea a fot de doar 2 luni trebuie revenit impotriva bancii pentru explicatii cu privire la motivul rezilierii ctr, care in mod normal este dupa a 90-a zi consecutiva calendaristica de la scadenta..
  Din expunere compania ce a cesionat nu poate fi trasa l araspundere daca nu a abuzat in atitudine.
  Mare atentie ca noul creditor poate cere in instanta plata sumei integrale, avand castig de cauza si poate cere executare silita.
  Recomandarea mea este sa clarificati situatia reala a restantelor si a motivelor rezilierii cat nu este prea tarziu

 3. ADI said

  am August 19 2008 @ 10:35 pm

  Bancile sunt niste CAMATARI fara scrupule….FUGITI DE BANCI CA O SA FIE TOT MAI RAU

 4. badea mihaela said

  am July 8 2009 @ 11:25 pm

  buna seara
  ma numesc mihaela badea tatal meu a facut un credit la bcr pentru mine nu am mai putut plati cateva rate,si dosarul a fost trimis catre o firma careia trebuie sa i dau toata suma
  va implor ajutati ma ce suma returnez
  suma care este pana in luna in care nu am mai platit sau o alta suma mai mare
  nu vreau sa ajung la executare va implor ajutati ma cu un raspuns
  daca este sa vina executorul cum se procedeaza vine acasa ?
  va multumesc

 5. bertalan said

  am March 1 2010 @ 10:01 pm

  buna seara;ma numesc bertalan sant din brasov
  as dori daca se poate sa-mi dati un sfat ce pot sa mai salvez. in anul 2007 am facut un maxi credit pe 25 de aniin valoare de 62000 euro de la bcr in anul 2008 prin aprilie am ramas restantier cu vreo 3 luni dupa care am revenit platind din urma datoria si continuind sa olatim ratele respective dar banca a invitat-o pe sotie la sediu si explicindu-i ca am fost data la recuperari si trebuind sa achitam toata suma asltfel pierdem casa cu care am girat la vremea respectiva asta ni sa comunicat acum doar / prima oara cand a fost la banca i s-a spus ca daca 1 an de zile va plati suma de 645 de euro pe luna dupa 1 an atunci poate o sa stea de vorba cunoi sa ne micsoreze ratarata noastra normala fiind la vremea respectiva de605 euro in decembrie anul trecut firma de recuperare ne- plasat la alta firma carenici nu vrea sa stea de vorba cu noi vrea sa achitam tot creditul daca nu ne executa silit desi noi ne-am respectat angajamentul de plata pina acum . va rog dati-mi o sugestie ce putem face cu stima si respect

 6. bertalan said

  am March 2 2010 @ 6:02 pm

  va multumesc mult pentru raspuns. la cine este dosarul acum tocmai ne-au sunat si ne-a spus ca pana in 12 martie sa achitam suma de 12000 de euro sa putem beneficia de o pasuire de 12 luni dupa care trebuie rambursa creditul in totalitate astazi am contactat un avocat care maine ne asteapta cu actele care le detin care confirma platile facute de mine . oare procedez bine pentru ca bani nu pot sa fac rost intr-un interval asa scurt.

 7. bertalan said

  am March 3 2010 @ 9:07 pm

  multumesc ca mi-ati raspuns
  aseara am primit telefon de la firma de recuperare din bucuresti, care m-au anuntat ca pana la data de 10 martie sa platesc suma de 12000 euro, si doar asa pot beneficia de programul de 11 luni rate si in luna 12 rambursata toata suma.azi am fost la avocat cu toate actele cerute.credeti ca am procedat bine, adresandu-ma unui avocat, sau mi i-am pus in spate si mai abitir.Credeti ca daca m-am adresat unui avocat, si eu nu am sa platesc aceasta suma, se poate tergiversa si amana executarea silita?

 8. Claudia said

  am March 10 2010 @ 6:01 pm

  Bunaseara, as dori sa stiu de la domnul Bertalan ce a rezolvat in privinta creditului facut la Bcr apoi vandut unei firme de recuperari…multumesc, astept un raspuns urgent.

 9. dragos said

  am May 19 2010 @ 3:01 pm

  buna ziua. am un prieten care a avut un credit la bcr si din imposibilitate de plata banca a apelat la o firma de recuperari. Acum prietenul meu nu vb deloc cu firma de recuperari ii ignora in ideea ca nu are nimic pe numele lui si nu i se poate intampla nimic. Intrebarea mea este daca face bine ce face si ce repercursiuni ar putea fi. Multumesc

 10. comunistu said

  am July 1 2010 @ 11:34 am

  DACA AVETI CREDIT DE NEVOI PERSONALE ,I-TI IA BOII DE LA BICICLETA.
  TEAPAAAAAAAAAA.

 11. Cristina G said

  am September 1 2010 @ 8:06 pm

  Buna seara, as avea si eu o intrebare: in cazul in care eu nu am primit nici o notificare privind cesiunea contractului meu de credit catre o societate de recuperare creante si aceasta a predat dosarul la un executor j. care m-a “pacalit” cu un angajament de plata facut in fata lui, acest angajament poate fi folosit impotriva mea in instanta daca eu vreau sa actionez in vreun fel? As vrea sa contest faptul ca somatia de plata a intregii sume, si nu asa cum m-am angajat eu- facuta ulterior angajamentului meu de plata-a fost inscrisa in CF ca si masura asiguratorie. Si de asemenea vreau sa contest suma din somatia de plata. Ca sa scurtez: acel angajament al meu se intoarce impotriva mea acum? (initial nu am vrut sa contest nimic insa m-a deranjat faptul ca s-au inscris in cf, existand riscul sa “deranjeze” creditorul meu intr-un alt credit (ipotecar) care se desfasoara conform contractului, fara intarzieri la plata ratelor. Va multumesc anticipat

 12. Cristina G said

  am September 1 2010 @ 8:08 pm

  si am inteles ca in cazul neplatii intregii sume va trece la vanzarea apartamentului

 13. stefan said

  am October 19 2010 @ 11:17 am

  buna ziua! am si eu o problema.
  in 2007, am obtinut un credit la BCR in valoare de 500 eur. CAND AM OBTINUT CREDITUL,AVEAM PE CONTRACT TRECUT UN COPLATITOR,INTRE TIMP COPLATITORUL A DECEDAT, IN ACEA PERIOADA MI-A SCAZUT SI SALARIUL,PE URMA A VENIT SI CRIZA SI IAR MI-A SCAZUT SALARIUFAPT PT. CARE AM INREGISTRAT ORESTANTA SI CREDITUL MI-A FOST VANDUT LA O FIRMA DE RECUPERARI.M-AU CONTACTAT CEI DL FIRMA SI MI-AU SP. SA ACHIT MACAR JUMATATE DIN SUMA IN 2 SAPTAMANI.EU AM SOLICITAT SA PLATESC SUMA DATORATA IN RATE DAR MI SA SPUS CA NU SE POATE. NU STIU CE SA FAC…MENTIONEZ CA IN PERIOADA OBTINETII CREDITULUI AVEAM UN SALARIU DE 17 MIL FARA COPLATITOR( ERAM IN FAMILIE SI CONTRIBUIA SI EL LA RATA) IAR ACUM AM 700 DELI\LUNA SALARIU.TIN SA VA ANUNT CA NU DETIN NICI IMOBIL,NICI BUNURI,NICI EU SI NICI PARINTII.
  VA MULTUMESC SI SPER SA AVETI TIMP SA VA UITATI SI PESTE POSTAREA MEA

 14. stefan said

  am October 19 2010 @ 11:53 am

  5000 e eur. am vrut sa sp.

 15. nuconteaza said

  am October 22 2010 @ 8:38 am

  in cazul executarilor silite, acestea pot dura si 30 de ani daca ajung la executor…de asemenea se are in vederea si urmarirea la locul de munca, nu numai asupra bunurilor mobile si imobile, pt infiintarea popririi…incercati sa vb cu firmele unde aveti creditele pt reesalonari.

 16. luca romulus vasile said

  am October 25 2010 @ 6:41 pm

  buna ziua, am avut pot sa zic un credit la bcr pe care mi la vandut la o firma de recuperare kruk, problema este ca bcr a vandut la kruk in data de 04.10.2010 dosarul meu cu 193 de zile de intarziere 4800 ron restante
  eu in data de 04.10.2010 ora 13:00 am platit 2000 ron scazand la 95 zile de intarziere ramanand 2800 ron urmand in decursul lunii sa platesc restul de bani, mergand la banca sa pletesc retul de bani in 15.10.2010 surpriza dosarul meu nu mai era
  ma contactat firma kruk si mia spus ca am avut intarzieri de 193 zile si 4800 ron restanti si ca au preluat ei dosarul
  atunci plata mea de 2000 ron unde este????
  nu am primit nimic acasa o atentionare ceva nimic nimic + ca am incheiat cu ei cu 1 luna inainte un antecontract care era oligatoriu si aveau adresa si nr. de tel
  am fost la sucursala bcr pentru explicatii nu stie nimeni nimic
  va rog ajutatima ca asta e jegmanire
  va multumesc

 17. stefan said

  am November 3 2010 @ 11:14 pm

  am discutat cu cei dl. firma kruk, si pana acum m-au inteles. au accepta sa virez luanr o anumita suma de bani( eu am sp. cat pot oferi maxim din ce am)
  i discutiile ce le-am purtat cu ei am dedus urmatoarele chestii:
  -te iau cam tare la inceput( nu va speriati ca nu e chair asa)
  -este diferentza intre personalul care negociaza cu oamenii, k la banca, unii sunt mai profesionisti altii nu. primele discutii telefonice le-am avut cu o domnitza(foarte rea) apoi am vb. cu un tip. si am reusit sa ajung la o intelegere
  *am fost si la un avocat in orasul meu, am cerut o consultare( costa 20-30 lei dar nu sar putea sa nu va ia bani pt. 5 min.)e bn sa mergeti la un avocat sa va dea o informatie ca depinde de dosarul fiecaruia.
  * in final AM TRAS O CONCLUZIE: fratilor e vrajala asta cum ca nu au ce sa-ti faca. nu-ti pot lua bunuri daca nu ai pe numele tau, dar in rest gasesc ei solutie.
  pai ce credeti ca noi suntem destepti si ei sunt prosti? nu au firme de avocatur angajate…deci..a, s-ar putea sa nu faca mare tam tam pt. sumele imprumutate mai mici de 50-60 de mil,dar pt sumele mari…imi pare rau pt. cei cu sume mari dar nu va speriati si eu m-am speriat f. tare, in final o sa reusiti, nu totul e in favoarea bancii. mai are si omul obisnuit dreptul la cate cv.

 18. albulescu ionel said

  am November 20 2010 @ 10:34 am

  am facut un credit acum 3 ani si anul trecut sa desfintat firma la care am lucrat si la noi cum e orasul mic nu prea ai unde sa te duci si am platit cum am putut sume mai mari si nu mi-am dat seama ca sunt in urma cu ratele ,si acum am primit un tel.de la EOL…o firma de recuperare si imi cere sa platesc toata suma de5100 in48 de ore .de unde sa iau eu atatia bani.ce sa fac?

 19. am said

  am July 19 2011 @ 7:03 am

  spargi o banca

 20. SMARANDESCU CORINA said

  am February 4 2012 @ 1:45 pm

  SOTUL MEU A FACUT UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE IN VALOARE DE DOUA SUTE SI CEVA DE MIL IN BANII VECHI.DUPA DOI ANI A DECEDAT,NU A GIRAT CU CASA NU A AVUT GIRANTI EU NU AM SEMNAT NIMIC.AM DAT CAT AM PUTUT PANA ACUM LA BANCA DAR NEMAI FACAND FATA ACUM SUNT SUNATA DE FIRMA RECUPERATORIE TOT TIMPUL.AS VREA SA STIU DACA SUNT OBLIGATA SI CE SE INTAMPLA DACA NU PLATESC ACESTI BANI.MENTIONEZ ERAM DE DOI ANI CASATORITI LEGITIM.

 21. ABR said

  am March 5 2012 @ 5:46 pm

  Am facut un credit de nevoi personale in anul 2007 in valoare de 11.500 euro, am platit pana acum 10 luni ratele lunare integral(210 euro/luna).
  Din motive financiare lesne de inteles in ultimele 10 luni nu am mai putut achita integral rata lunara si depuneam pe luna suma de 100 euro.
  BCR mi-a cesionat dosarul catre firma de recuperari EOS KSI.Bineninteles nici BCR nici firma de recuperari nu mi-a adus la cunostinta ca dosarul mi-a fost cesionat.
  Ce se intampla de acum incolo?Mentionez ca nu am bunuri pe numele meu si l-am avut si pe tatal meu coplatitor, el este salariat.
  Executorul judecatoresc poate executa coplatitorul sau doar debitorul????
  Este adevarat ca datoriile civile si comerciale au un termen de prescriptie de 3 ani? Daca DA, de cand curge acest termen??

 22. Cristina said

  am March 15 2012 @ 1:58 pm

  Buna,am facut un credit de nevoi personale in 2006 pentru 4 ani, am achitat din el doi ani dupa care am fost in imposibilitate de plata deoarece am ramas fara servici , BRD a vandut creantele catre KURT, am incheiat cu acestia un angajament de plata in 2011,dupa un an de platit ratele lunar ma trezesc in 2012 cu firma EOS-KSI cu executare silita pentru acelasi credit contactat de mine la BRD in 2006, e posibil ca doua firme de recuperari sa se bata pentru aceasi creanta , deoarece eu am achitat din Feb.2011 la firma KURT pana anul acesta in martie 2012

 23. Mina said

  am August 27 2012 @ 6:59 pm

  Buna ziua,

  Am aceeasi problema ca multi dintre cititorii dv.
  Am avut doua credite de nevoi personale la BCR unul din 2007 pe 10 ani si unul din 2009 pe 5 ani. Am achitat conform graficelor de rambursare pana in ianuarie 2010 cand am parasit tara impreuna cu familia. Anul acesta in iulie am fost in Romania si m-am dus l_a banca sa achit ratele restante si sa inchid unul din credite dar mi s-a comunicat ca din cauza neplatii ratelor BCR a vandut celor de la KRUK . Acasa aveam bineanteles un vraf de plicuri de la kruk pe care nici nu le-am bagat in seama pana atunci.
  I-am contactat pe cei de la KRUK telefonic si mi-au spus ca trebuie sa achit toata suma.
  Nu am semnat cu ei niciun contract sau vreun angajament de plata si nici nu le-am achitat vreo suma.
  BCR si-a recuperat banii de la asigurari sau din vanzarea catre Kruk ?
  Ma pot executa silit daca nu am semnat cu ei nimic ?

 24. joana said

  am August 12 2013 @ 8:59 am

  buna ziua,

  am avut un credit la cetelem si nu am mai platit ultimele rate insumand 1200ron. Compania de recuperari Eos care a preluat restanta mi-au facut proprire pe salariu in procent de 1/3 prin hotatrare judecatoreasca. Pot sa faca asta cei de la recuoerari????

  Multumesc!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: