Parintilor li se pretinde in mod ilegal sa prezinte extras de cont bancar pentru incasarea alocatiei; ei pot cere daune in Justitie

Tweet this

Problema sufocanta a alocatiilor pentru copii, si bataia de joc la adresa parintilor continua , cu toate ca parintii reclama abuzurile si umilintele pe care trebuie sa le indure , pentru niste drepturi legale care le au, mai ales intr-o tara in care desi , natalitatea este in scadere drastica, totusi Guvernul nu face nimic sa incetineasca declinul demografic .
Dincolo de cozile uriase la care trebuie sa stea parintii, zilele pierdute de la serviciu, stres, nervi si umilinte, pentru care ar putea sa dea in judecata institutiile publice locale si centrale responsabile pentru crearea, mentinerea si perpetuarea acestui haos, care are ca unic scop descurajarea parintilor de a mai pretinde aceste alocatii [ si sunt multi parinti care nu ridica alocatiile pentru copii lor exact din aceste motive ] , trebuie spus ca acesti parinti pot alege sa ceara daune in Justitie pentru aceste lucruri.
Sumele uriase de bani cheltuite de Guvern pentru informatizarea sistemului de acces la formulare si pentru eliminarea birocratiei, sunt simple basme, pentru ca banii au ajuns la firmele de partid, fara ca cetateanul sa simta vreo imbunatatire a activitatii, asa cum puteti citi din intamplarea prin care a trecut bucuresteanul Radu G. care mi-a scris pe aceasta tema, si caruia tin sa-i multumesc pentru faptul ca alege sa rupa tacerea in aceasta problema si sa o faca publica, in situatia lui fiind toti parintii din Romania.
Vreau in schimb sa discut despre problema grava ridicata de faptul ca, parintilor care depun dosarul de primire a unei alocatii, li se cere in mod ilegal sa depuna la dosar, un extras bancar continand operatiunile derulate de ei prin contul pe care il indica pentru primirea alocatiei. Acest lucru este un abuz grosolan si o incalcare grava a drepturilor contribuabililor romani, pentru ca aceste extrase de cont contin date si informatii confidentiale, liste de plati, iar aceste date nu intereseaza si nu sunt de competenta de analiza a acestor autoritati. De fapt, din punctul meu de vedere, problema este mult mai grava si va voi explica imediat de ce.
In primul rand, in nici un document emanat de la la aceste autoritati , nu reiese faptul ca, sunt inregistrate la ANSPDCP in calitate de operatori de date cu caracter personal conform legii 677 / 2001 privind protectia datelor cu caracter personal ; daca ar fi inregistrate tot aceasta lege le-ar obliga sa afiseze public si pe fiecare document emanat de la ei, numarul autorizatiei emisa de ANSPDCP, insa pe nici un document nu exista inscris un asemenea numar de autorizatie.
Ca atare, datele personale furnizate de sute de mii de romani care depun dosare pentru alocatia copiilor, sunt prelucrate ilegal si ele pot constitui o sursa de scurgere a informatiilor confidentiale si a datelor personale ale acestora catre persoane rau intentionate.
Insa, faptul de a pretinde ca parintii sa iti prezinte extrasul de cont bancar al contului in care se va incasa alocatia este o aberatie si o ilegalitate crasa, pentru ca , in acord cu dispozitiile legale, parintii doar trebuie sa prezinte si indice contul bancar in care vor sa primeasca acesti bani. Autoritatile care se ocupa de problema alocatiilor pentru copii, nu au dreptul sa pretinda sa vada ce operatiuni bancare deruleaza parintii prin aceste conturi , daca parintii ar refuza sa le prezinte, fara sa aiba dreptul sa le spuna ca in lipsa unui atare document nu vor primi alocatie; impotriva vointei unui consumator din Romania de a prezenta extrasele unui cont bancar, se poate interveni doar de catre organele de ancheta penala, cu autorizarea unui Judecator si doar daca respectivul contribuabil este invinuit intr-un dosar de urmarire penala ; insa altfel unui roman nu i se pot cere asemenea date.
Cum insa mult parinti prefera sa se ralieze acestor cerinte ilegale doar ca sa scape de calvarul cozilor si stres-ului, multi dintre ei prezinta asemenea extrase, fiind astfel indusi in eroare si vointa lor infranta de acest santaj derulat de autoritati, iar , din punctul meu de vedere, acesti parinti se pot adresa Justitiei sa ceara plata de daune, intrucat au fost indusi in eroare si au fost obligati sa prezinte date si informatii confidentiale, unor persoane care nu aveau dreptul sa le cunoasca.
Recomand parintilor carora li se cer sa prezinte extrasele de cont bancare, sa faca o mica scrisoare in care sa refuze acest lucru, sa ceara sa li se admita dosarul pentru alocatie in lipsa acestui document, invocand confidentialitatea datelor si tranzactiilor derulate prin contul bancar, si sa depuna aceasta sesizare la autoritatea respectiva, cu stampila si nr. inregistrare sau sa o trimita prin Posta; toti cei carora li se va respinge dosarul pe acest motiv, le spun ca vor castiga procesul impotriva acestor autoritati si vor obtine si daune, intrucat dreptatea si legea este de partea lor; Cred ca este momentul sa refuzam sa ne raliem la solicitari abuzive doar din simpla comoditate, pentru ca aceste lucruri in timp se vor intoarce impotriva noastra, intr-o forma sau alta, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca, nu trebuie sa le permitem autoritatilor sa ne trateze ca pe o masa de manevra, care este ascultatoare;
Sa refuzam sa fim subiecti supusi ai acestor veritabili functionari de stat care ne impun sa credem ca ei tin de celebrul Ministerul al Adevarului al lui Orwell.
Va invit sa cititi mesajul trimis catre mine de Radu G. , sper ca tot mai multi dintre dvs. sa faca publice aceste situatii, si va invit sa imi scrieti pe adresa iulian.urban@gmail.com

---------- Forwarded message ----------
From: Radu G.
Date: Jul 8, 2008 1:52 PM
Subject: liniste apasatoare cu alocatiile
To: iulian.urban@gmail.com

Buna ziua domnule Urban,

Intr-un fel sau altul am fost si eu lovit de problema alocatiilor si, pana la urma, enervat peste masura, am dat un search pe google.
Probabil ca am pierdut startul pe valul nemultumirilor privind scandalul alocatiilor, dar cu astia niciodata nu e prea tarziu. Am remarcat cateva articole in luna februarie, dintre care cel mai bun a fost al dumneavoastra, un aspect principal fiind faptul ca continea si nume. Trebuie remarcat ca magaria a fost destul de bine pusa la punct, fiindca eu nu am reusit sa inteleg cine a facut-o si nici ce ar trebui facut. Abia astazi am remarcat ca exista un site http://www.ddfssbuc.org/ unde pot fi gasite informatii. Desi plasat in mijlocul internetului, cu toate search-urile nu am reusit sa gasesc un capat de fir, mai ales ca nu imi era foarte clar ce institutie ar trebui sa caut. Am gasit un numar de telefon de pe la Autoritatea Nationala pentru protectia drepturilor copilului unde am sunat si am urmarit firul … Amzei … Hambarului … mail inutil. Oricum, greu sa ai norocul sa iasa la cautare "ddfssbuc" – plasat ingenios pe ".org" fiindca pe ".ro" ar putea fi la indemana. Oricum, odata ce cauti "alocatie copii" deja esti pe o pista falsa. De atunci este o mare liniste care ma intriga. Porcaria a ramas, cozile sunt la locul lor, oamenii enervati si nemultumiti isi pierd cu ei zilele. Puteam sa fi adaugat cateva vorbe pe forum, dar am impreasia ca nu o sa mai citeasca nimeni deoarece subiectul este vechi. In acest fel va aduc cateva informatii (recente) in plus, in contextual general al cazului meu (prezentat la sfarsit in contextual unei sesizari inutile catre ). Daca gasiti de cuviinta ca ar mai fi ceva de prezentat opiniei publice in aceasta tacere apasatoare privind alocatiile, placerea ar fi de partea mea.

Avand in vedere ca la mail nu mi-au raspuns, am mers in str. Hambarului 6. Speram sa fie o verificare de buletin si o verificare electronica a bazei de date din care sa rezulte ca am pierdut o alocatie si sa o recuperez pe loc. Eventual o cerere tip de completat pe loc, in care sa precizez un cont bancar pentru virament.
Ei bine nu! Coada e afara, stai pana iti vine randul, abia apoi afli daca stateai bine acolo si ca nu ai ce trebuie, asa ca …. Valeaaaa si mai vino alta data! (am anexat si niste poze pentru o imagine mai exacta).
Daca intri, una dintre functionarele acre striga: "doar 2 persoane inauntru !". Aerul conditionat nu e pentru toata lumea. Cat despre personal … toate institutiile de stat isi pastreaza acriturile ce abia asteapta sa te ia in suturi, vadit deranjate (un alt exemplu e oficiul postal). Daca lumea sta politicos afara la usa, intra careva cu tupeu inauntru si ramane acolo. Evident ca unii reusesc iar in celelalte cazuri se produc scandaluri. Este implicit ca asa se va intampla de cand s-a planificat porcaria. In plus functionarele se vaita ca doar ele sunt si nu are cine. Daca nu ai o copie dupa buletin, evident ca nu au un copiator, doar sunt unitate de stat. Pleci, cauti un copiator, vii inapoi si … te risti sa intri in fata sau mai faci o data coada ?
K
O data intrat inauntru, aflu ca nu acolo trebuie sa mergi si ca sa urc la camera 2. Statusem degeaba la coda. Urc la camera indicata si aflu acolo ca trebuie sa depun dosar in Amzei. Dar de ce ? ca primesc alocatie de 8 ani. Raspunsul a fost: "fiindca s-ar putea sa se sisteze. Trebuie sa depuneti din nou dosar" (seamana indicatia oarecum cu afisul anexat). Primesc un formular, o copie a afisului si plec.
Merg si la banca sa obtin si un extras de cont. Nu sunt de accord sa le anexez extrasul lunar cu toate operatiunile, fiindca o consider o informative confidentiala. Ei totusi cer, asa ca trebuie si un drum la banca pentru un extras partial cu nume si cont iban. Cu ocazia asta aflu de la banca ca s-au facut niste intelegeri de reduceri de nu-stiu-ce, si bine ca am card Mastercard, ca daca era VISA sau altceva nu beneficiam
K
Nu am inteles care e logica sa ceara extras de cont ?!??! Odata ce titularul de drept indica un cont in cerere, care e logica ? sa fie contul altuia ? si ce ar fi ?


Dupa cateva zile, dupa ce obtin si un extras de cont de la banca, sun in Amzei sa fiu sigur. Aflu ca nu trebuie sa depun dosar ca doar primesc alocatie!
Fac cererile si merg inapoi in Hambarului. Nu au mai comentat. Le-am dat copie bulletin, copie certificat, scrisoare de la banca cu contul si nu au mai comentat. "O sa primiti in septembrie pe card".
Va intrebati daca nu imi faceam bulletin de sector 3 ? Sau ce fac cei fare internet daca mie nu mi-a fost oricum de folos ?
Oricum rezulatatul e cel pronosticat de dvs: pierdere 2 zile de serviciu, alergatura, nervi.
Sunt varza toti. Si prea multa liniste.
Cu stima,
Radu G.From: Radu G.
Sent: Thursday, June 05, 2008 1:21 PM
To: 'alocatii@ddfssbuc.org'
Subject: probleme alocatii s3

Stimati Domni,

Problemele pe care le intampin de la inceputul acestui an pentru ridicarea alocatiei copilului imi mananca zilele din cauza sistemului de responsabilitati distribuite si hotarari modificate, hatis menit probabil sa te faca sa renunti, hatis in care nu reusesc sa-mi dau seama a cui bataie de joc am ajuns, a Ministerului Invatamantului, a Directiei Muncii, Postei Romane (in mod sigur), sau a altor institutii care nici nu stiam ca exista ?!? povestea se deruleaza in sectorul 3 …
Astfel, dupa ce timp de circa 8 ani, sotia mea ridica alocatia (o alocatie a carei valori este jenanta) de la Oficiul Postal 77, incepand cu acest an acest lucru nu a mai fost posibil. Datorita unei decizii de un inalt nivel de gandire (inca nu am inteles a cui), sotia mea nu mai poate ridica alocatia deoarece alocatiile sunt trimise pe numele tatalui DAR PE ADRESA UNDE ERAU TRIMISE ANTERIOR !!!
Cine a gandit ca implicit ca tatal are acea adresa ?
De ce trebuie sa am in bulletin aceeasi adresa ca sotia ?
De ce trebuie sa am adresa unui apartament al socrilor in bulletin in locul apartamentului pe care il detin ?
Am solicitat eu vreo modificare ?
In acest mod, sotia a facut coada la posta degeaba (precizez ca OP77 este si el organizat de asa natura incat toate operatiunile mai complicate, care presupun numarat de bani si verificari electronice sunt grupate la acelasi ghiseu-alocatii, impozite, taxe. Celelalte ghisee vand timbre). Impreuna cu sotia am facut DIN NOU coada degeaba, prezentand buletinul meu cu numele pe care era trimisa alocatia, precum si buletinul sotiei cu adresa pe care era trimisa alocatia. Posta Romana nu a fost de accord cu aceste documente, deoarece nu corespunde numele tatalui cu adresa.
De CNP au auzit institutiile astea ?
De ce a trebuit sa alerg sip e la politie ca sa imi schimb buletinul ? ca asa a vrut un ganditor de la minister (sau de unde?) ? coada la politie la depus si la ridicat acte de ce a trebuit sa o fac ?
Datorita faptului ca nu am fost in tara, alocatia pe luna aprile am pierdut-o. cum se recupereaza e mai greu de aflat. Functionarul de la oficiul postal nu are nici o responsabilitate, nu stie nimic si mai ales nu e treaba lui. Pentru orice problema indica un afis lipit pe geam cu o adresa si doua numere de telefon. Adresa este o ultima solutie, fiindca Bucurestiul este greu de traversat si in mod sigur programul de lucru este mai scurt sau identic cu unul obisnuit. Te duci la risc! In mod sigur nu ma asteapta nimeni sa termin eu programul ca sa ajung la ora 18. Si atunci ce facem pentru alocatia asta de doi bani ? invoiri ? Ca sa ajung acolo sis a aflu ca am nevoie de inca ceva ? cum ar fi un extras de cont surpriza ? sis a plec pentru a mai veni inca o data ? inca o invoire
Sigur, avem 2 numere de telefon unde sa ne informam: 250.52.42 si 250.52.44. DAR TOT FARA FOLOS! Am sunat toata dimineata pana intrerupe Romtelecomul legatura. Fara folos. Ori suna ocupat, ori suna in pustiu si nu raspudne nimeni.
Un capat de fir l-am prins la Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului. Ei macar raspund la telefon. Dupa care directia de munca. Dar toate acestea cer timp de cautare. Totul e ascuns in hatis. Siteuri pe internet are cine poate. Un sector da, restul nu. Doar-doar renunti.
INTREBARE: ce trebuie sa fac pentru a recupera alocatia returnata de oficiul postal 77 ? doresc o solutionare care sa nu presupuna deplasarea fizica la vreo institutie (intre timp au fost descoperite mijloacele electronice)
Plata catre cont de card
INTREBARE: ce trebuie sa fac pentru a fi virata alocatia in contul meu de card ? doresc de asemenea o solutionare rapida si electronica
Va multumesc,
Radu G.Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


Afisari: 5382

9 Comentarii pana acum»

 1. MPbalanta said

  am July 8 2008 @ 3:49 pm

  E o bataie de joc cu aceasta minunata suma pentru intretinerea minorilor!
  Eu pe acest an, am primit drept alocatie pentru copilul meu numai 70 lei (suma ce reprezinta lunile ianuarie-mai).
  Cand s-a facut “transferul” cecurilor scolare, mi s-a gresit numele, fapt pentru care am umblat precum parintii ce au scris anterior, “de la Ana la Caiafa”… si am ramas cu alocatia neluata din ianuarie pana in mai.
  Timp pierdut, nervi si? In final cei ce calculeaza si recalculeaza alocatiile au ajuns la concluzia ca mi se cuvin numai cei 70 lei pe perioada sus-mentionata. Si acum incerc sa vorbesc cu cineva in masura sa-mi explice cum s-a facut acel calcul, dar telefoanele suna numai ocupat, sau nu raspunde nimeni…
  Nu ca as putea chiar sa-mi hranesc copilul cu suma nedata, dar…e DREPTUL LUI!

  Sunt deja consolata ca traim in tara in care birocratia ne mananca nervii si ne toaca viata, asa ca… NO COMMENT!!!

 2. admin said

  am July 8 2008 @ 6:31 pm

  Poti sa ceri daune pentru aceasta situatie creata din culpa grava a autoritatilor si avocatii cu care lucram noi iti pot prelua cazul.
  Te rog sa ne anunti daca vrei sa te sustinem

 3. gica taticul said

  am July 8 2008 @ 10:57 pm

  Stati ca acesta nu e totul
  De aici in colo sa vedeti surprize surprize
  Mergi la banca sa-i scoti alocatia copilului sa poata sa-si cumpere si el cateva acadele, sau altii cateva paini.
  Ceri un extras de cont sa vezi cati bani ai in acel cont (sa nu ceri prea mult) si prima surpriza :Alocatia s-a micsorat subit cu comisionul bancar. Te uiti mai bine pe extras si vezi ca acel comision este incasat de doua ori Adica din 40 lei mai erau 36 lei si ceva.
  Intrebi nedumerit si ti se explica despre ce e vorba(comision bacar)
  Cand te-au pus sa faci un cont nou la anumite banci (parca 3 la numar)si ai ales BRD , mare greseala ai facut . Ti se spune ca acest cont la care ai un card aferent nu este purtator de comisioane. Cand mergi sa scoti banii afli altceva.
  Deci acesta este afacerea Inmultiti comisionul cu cati copii sunt si veti afla ce sume se incaseaza in fiecare luna.
  Nu-ti convine nu primesti. Exact ca pe vremuri , vrei, dai spaga nu NU. acum ii zice comision bancar.

 4. Radu G said

  am July 14 2008 @ 9:49 am

  Eu o sa am surpriza sa constat cum este cu acest comision abia in septembrie. Daca se ciunteste asa cum spuneti, eu o sa aduc dovezile conform articolului domnului Urban pe aceasta tema. Pana atunci sper ca o sa mai fie multi care au sustinut acest demers.

 5. Radu G said

  am July 17 2008 @ 4:51 pm

  Dar iata ca a inceput sa se miste …

  Ma vad obligat sa va informez in privinta raspunsului primit de la Directia de Munca si Protectie Sociala Bucuresti (dna. Sandu Gabriela), ca urmare a mesajului vazut mai sus.

  “In urma cererii dvs.transmisa prin posta electronica, va facem cunoscut ca pentru a se putea efectua virarea sumei cu titlu de alocatie de stat pentru copii, trebuie sa aveti cont deschis pe numele dvs.(titular de cont) in calitate de reprezentant legal al minorului.
  Bancile cu care colaboram sunt: BRD, BCR,CEC, TRANSILVANIA, ROMEXTERRA, ALPHABANK, PROCREDIT.
  In luna urmatoare de la momentul in care ne veti transmite prin posta electronica un extras de cont cu respectarea conditiilor de mai sus, copie CI reprezentant legal, copi certificat nastere copil, va vom transmite alocatia de stat pentru copii in cont bancar.
  Am rugamintea de a mentiona in textul corespondentei CNP-ul dvs. si codul IBAN al contului (de pe extrasul de cont atasat) in eventualitatea ca acestea vor fi mai putin vizibile pe documentele scanate.
  Pentru relatii nu ezitati sa ne contactati.”

  DECI fuctioneaza si prin email pana la urma. Nu trebuie sa ne rupem pantofii ca sa vedem unde e capatul lui 104. A durat 5 saptamani pana sa primesc un raspuns, nu mai imi este de nici un folos, dar macar am vazut ca e cineva la capatul firului.

  In ideea ca mai ajuta pe cineva, folositi adresa alocatii@ddfssbuc.org pentru trimiterea documentelor necesare, cu riscul sa ratati coada din str. Hambarului si toate bucuriile colaterale.

  In continuare nu pot sa nu remarc contributia Postei Romane, in speta OP77 (nu stiu cum este la alte oficii postale), unde singura indicatie este un afis lipit pe geamul ghiseului specificand ca, pentru orice probleme privind alocatiile, adresati-va in strada Hambarului nr.6 !!!
  Mai vreti vreo indicatie de ajutor ? Ei bine, au specificat-o: “la capatul autobuzului 104″ !

  Nu tu numere de telefon, nu specificatii privind actele necesare, nu mail, nu site web. Nimic! Este modalitatea de lucru in care 2 institutii de stat sunt implicate in executarea unui serviciu, dar nu au nici o comunicare intre ele.

  Da-i si alearga !

 6. Iulian Urban said

  am July 25 2008 @ 2:14 pm

  Vacan?? f?r? aloca?ii pentru 11.000 de elevi const?n?eni

  Dan DAVID (dan.david@telegrafonline.ro)
  Vacan?? f?r? aloca?ii pentru 11.000 de elevi const?n?eni Directorul executiv al DMPS Constan?a, Daniela Dragomir: “Legea spune c? în timpul vacan?ei de var? trebuie s? sist?m aloca?iile pentru to?i elevii ajun?i la vîrsta majoratului, urmînd ca pl??ile s? fie reluate imediat dup? începerea anului ?colar”

  Dac? pîn? acum Direc?ia de Munc? ?i Protec?ie Social? (DMPS) Constan?a a avut mult de lucru cu indemniza?iile ?i stimulentele celor peste 6.000 de m?mici, aloca?ii pentru pre?colari sau pl??i pe carduri pentru beneficiari, din aceast? var? situa?ia se schimb?. Pe parcursul vacan?ei de var?, elevii const?n?eni care au împlinit 18 ?i care pîn? acum au primit aloca?ii din partea statului, vor r?mîne f?r? bani de buzunar. Cel pu?in pîn? în tomn?, întrucît normele legale în vigoare prev?d ca plata aloca?iei s? fie sistat? în aceast? perioad?, îns? reluat? în momentul redeschiderii anului ?colar. Directorul executiv al DMPS Constan?a, Daniela Dragomir, sus?ine c? institu?ia pe care o conduce a luat deja toate m?surile pentru încetarea pl??ilor c?tre tinerii beneficiari. „Legea spune c? în timpul vacan?ei de var? trebuie s? sist?m aloca?iile pentru to?i elevii ajun?i la vîrsta majoratului, urmînd ca pl??ile s? fie reluate imediat dup? începerea anului ?colar. În aceast? situa?ie sînt peste 11.000 de elevi const?n?eni, dar ace?tia vor primi sumele restante în octombrie, cînd ?colile trebuie s? prezinte situa?ia centralizat? cu to?i elevii care frecventeaz? cursurile în anul 2008 – 2009”, a declarat Daniela Dragomir. Pe de alt? parte, Dragomir reaminte?te beneficiarilor c? pot opta pentru plata indemniza?iilor ?i aloca?iilor direct pe card, la institu?iile financiare agreate de DMPS Constan?a. “Din aceast? lun?, efectu?m pl??i la aloca?iile de stat pentru mai bine de 122.000 de copii, astfel c? beneficiarii ar putea primi banii la Banca Comercial? Român?, Procredit Bank, Banca Transilvania, CEC, Romexterra Bank, BRD sau Bancpost. Cei care opteaz? pentru aceast? modalitate trebuie s? depun? o cerere la sediul institu?iei const?n?ene, o copie din partea reprezentantului legal ?i dovada deschiderii contului bancar”, a declarat Daniela Dragomir.

 7. Daniel said

  am August 10 2009 @ 12:15 pm

  Am trimis actele cerute pentru depunerea alocatiei, conform informatiilor prezentate pe site-ul http://www.ddfssbuc.org/, in data de 13 aprilie 2009. Mentionez ca inainte de a trimite actele am intrebat si am primit raspuns pe email referitor la acte si modalitatea de trimitere. Astazi , suntem in 10 august 2009 si nu am primit nici un raspuns, desi le-am mai trimis inca multe email-uri pentru a ma asigura ca totul este un regula. Cele 3 numere de telefon puse la dispozitie sunt fie ocupate fie deranjate ! Nu pot lipsi 2 zile de la serviciu pentru a sta la cozi si depune acte pe care le pot expedia electronic, asa cum este indicat pe site. Este absolut jenant ce se intampla ! Acolo nu analizeaza nimeni ce se intampla ?

 8. anonima de sanki said

  am April 8 2010 @ 4:09 pm

  e o problema sufocanta doar pentru acele mame, probabil si tati, care nu mai au alta treaba decat sa astepte alocatiile copiilor dupa ce i-au conceput uitand ca Ceausescu a fost impuscat. Dar e bine ca au acces la Internet si capacitati de manuire a computerului. Mai mare jena sa fugi dupa “comanduri”

 9. anonima de sanki said

  am April 8 2010 @ 4:15 pm

  e o problema sufocanta doar pentru acele mame, probabil si tati, care nu mai au alta treaba decat sa astepte alocatiile copiilor dupa ce i-au conceput uitand ca Ceausescu a fost impuscat. Dar e bine ca au acces la Internet si capacitati de manuire a computerului. Mai mare jena sa fugi dupa “comanduri”!
  MPbalanta in loc sa umbli de la Ana la Caiafa cu acte de saracie,era mai nimerit sa strabati aceeasi cale cautand un loc de munca. E plina Romania de fenomene care asteapta profitul dupa unicul tip de conceptie de care sunt capabili…Astfel nu ajungem nicaieri. Hai sa mai mergem si la munca! Cei la care ma refer vor sustine ca nici de munca nu se gaseste si ca sunt mici salariile: bine , atunci, ca sunt avantajoase alocatiile!!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: